yandex

Yardım paketinden çıktı! Elazığ'daki depreme dair duygulandıran mektup

GÜNDEM 25.01.2020 - 14:01, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:32 2658+ kez okundu.
 

Yardım paketinden çıktı! Elazığ'daki depreme dair duygulandıran mektup

Elazığ'daki depremin ardından Ordu’dan yollanan bir yardım paketinin içinden çıkan mektupta yazan ifadeler görenleri duygulandırdı.

Elazığ'da meydana gelen deprem tüm Türkiye'yi derinden sarstı. Yaşanan depremin ardından Türkiye'nin dört bir yanındaki insanlar seferber olurken enkaz altında kalan vatandaşları kurtarma çalışmaları sürüyor. DUYGULANDIRAN MEKTUP Depremin ardından çok sayıda ilden yarım konvoyları ve arama kurtarma ekipleri bölgeye ulaştı. Geceyi sokakta geçiren depremzedelere yönelik en büyük ihtiyaçlardan biri ise battaniye oldu. Yeni Şafak'ta yer alan habere göre yollanan yardım malzemeleri arasından çıkan bir mektup ise görenleri duygulandırdı. Ordu’dan Elazığ’a giden yardımların paketlerin içinden çıktığı belirtilen mektupta şu ifadelere yer verildi: ”CANINIZ YANARSA CANIMIZ YANAR” ”Elazığ’daki depreme çok üzüldük. Bizleri sarsıntısı bile çok korkuttu, siz ise yıkım yaşamışsınız. Canınız yanarsa canımız yanar. Keşke orada olup size kendi ellerimizle yardım edebilsek. O zaman içimiz daha rahat ederdi. Ama havalar soğuk diye hem battaniye koyduk hem de kardeşliğimizle içiniz ısınsın diye size bunu yazmak istedim. Umarım kaybolmaz ve okursunuz. Bizi yanınızda hissedin. Allah sizi çok korusun. Ordu’dan sizler için dua ediyoruz.”
Elazığ'daki depremin ardından Ordu’dan yollanan bir yardım paketinin içinden çıkan mektupta yazan ifadeler görenleri duygulandırdı.

Elazığ'da meydana gelen deprem tüm Türkiye'yi derinden sarstı. Yaşanan depremin ardından Türkiye'nin dört bir yanındaki insanlar seferber olurken enkaz altında kalan vatandaşları kurtarma çalışmaları sürüyor.

DUYGULANDIRAN MEKTUP

Depremin ardından çok sayıda ilden yarım konvoyları ve arama kurtarma ekipleri bölgeye ulaştı. Geceyi sokakta geçiren depremzedelere yönelik en büyük ihtiyaçlardan biri ise battaniye oldu.

Yeni Şafak'ta yer alan habere göre yollanan yardım malzemeleri arasından çıkan bir mektup ise görenleri duygulandırdı. Ordu’dan Elazığ’a giden yardımların paketlerin içinden çıktığı belirtilen mektupta şu ifadelere yer verildi:

”CANINIZ YANARSA CANIMIZ YANAR”

”Elazığ’daki depreme çok üzüldük. Bizleri sarsıntısı bile çok korkuttu, siz ise yıkım yaşamışsınız. Canınız yanarsa canımız yanar. Keşke orada olup size kendi ellerimizle yardım edebilsek. O zaman içimiz daha rahat ederdi. Ama havalar soğuk diye hem battaniye koyduk hem de kardeşliğimizle içiniz ısınsın diye size bunu yazmak istedim. Umarım kaybolmaz ve okursunuz. Bizi yanınızda hissedin. Allah sizi çok korusun. Ordu’dan sizler için dua ediyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.