yandex

Yalıhüyük Kaymakamı Kılınç çiftçilerle bir araya geldi

KONYA (AA) - Anadolu Ajansı | 14.05.2020 - 19:04, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:32 3958+ kez okundu.
 

Yalıhüyük Kaymakamı Kılınç çiftçilerle bir araya geldi

Yalıhüyük Kaymakamı Muhammed Deniz Kılınç ve Belediye Başkanı Hasan Koçer, tarlada çalışan çiftçileri ziyaret ederek, ürünlerin hayırlı olmasını diledi.

Çiftçiye yönelik yatırımlar ve destekleyici çalışmaların artarak devam ettiğini belirten Kaymakam Kılınç, "Çiftçilerimizin büyük emek verdiği tarım ve gıda üretimi, hayatımızın sürdürülebilmesi için en temel ve vazgeçilmez unsurlardan biridir. Her türlü zorluğa rağmen geçimlerini topraktan sağlayarak, ülke ekonomisine katkı sağlayan çiftçilerimizin 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü kutlu olsun" dedi.   Belediye Başkanı Koçer de çiftçilerin her zaman yanında olduklarını belirterek, "Sıcağın karşısında zor şartlarda bu kutsal görevi üstlenen çiftçilerimizin emeği bereketli olsun, Belediye olarak her zaman yanlarındayız." diye konuştu.
Yalıhüyük Kaymakamı Muhammed Deniz Kılınç ve Belediye Başkanı Hasan Koçer, tarlada çalışan çiftçileri ziyaret ederek, ürünlerin hayırlı olmasını diledi.

Çiftçiye yönelik yatırımlar ve destekleyici çalışmaların artarak devam ettiğini belirten Kaymakam Kılınç, "Çiftçilerimizin büyük emek verdiği tarım ve gıda üretimi, hayatımızın sürdürülebilmesi için en temel ve vazgeçilmez unsurlardan biridir. Her türlü zorluğa rağmen geçimlerini topraktan sağlayarak, ülke ekonomisine katkı sağlayan çiftçilerimizin 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü kutlu olsun" dedi.

 

Belediye Başkanı Koçer de çiftçilerin her zaman yanında olduklarını belirterek, "Sıcağın karşısında zor şartlarda bu kutsal görevi üstlenen çiftçilerimizin emeği bereketli olsun, Belediye olarak her zaman yanlarındayız." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.