yandex

WhatsApp kullanıcıları dikkat:Artık o telefonda çalışmayacak

EĞİTİM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.01.2019 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 2654+ kez okundu.
 

WhatsApp kullanıcıları dikkat:Artık o telefonda çalışmayacak

 WhatsApp önümüzdeki dönemde bir akıllı telefona verdiği desteği çekeceğini açıkladı. Artık o telefonlarda WhatsApp güncellemesi olmayacak. WhatsApp birçok kullanıcının hoşuna gitmeyecek bir açıklama yaptı ve  Android 2.3.7 ve daha eski sürümlere sahip akıllı telefonlardan desteği keseceğini bildirdi.  Sosyal medya devi Facebook'un bünyesinde bulunan WhatsApp, kullanıcılarının hoşuna gitmeyecek bir açıklama yaptı. Önümüzdeki dönemde bir modele verdiği desteği çekeceğini açıklamasından sonra o sürümün hangisi olduğu netleşti. WhatsApp, bugünden itibaren Nokia S40 serisini desteklemeye son veriyor. Öte yandan WhatsApp’ın Android 2.3.7 ve daha eski sürümlere sahip akıllı telefonların da 1 Şubat 2020 itibari ile desteğini sonlandırıyor.  iOS 7 işletim sistemini kullanmaya devam eden iPhone’lar da yine 1 Şubat 2020 itibari ile WhatsApp tarafından desteklenmeyecekler.   Kaynak:milligazete.com

 WhatsApp önümüzdeki dönemde bir akıllı telefona verdiği desteği çekeceğini açıkladı. Artık o telefonlarda WhatsApp güncellemesi olmayacak. WhatsApp birçok kullanıcının hoşuna gitmeyecek bir açıklama yaptı ve  Android 2.3.7 ve daha eski sürümlere sahip akıllı telefonlardan desteği keseceğini bildirdi. 

Sosyal medya devi Facebook'un bünyesinde bulunan WhatsApp, kullanıcılarının hoşuna gitmeyecek bir açıklama yaptı. Önümüzdeki dönemde bir modele verdiği desteği çekeceğini açıklamasından sonra o sürümün hangisi olduğu netleşti.

WhatsApp, bugünden itibaren Nokia S40 serisini desteklemeye son veriyor. Öte yandan WhatsApp’ın Android 2.3.7 ve daha eski sürümlere sahip akıllı telefonların da 1 Şubat 2020 itibari ile desteğini sonlandırıyor. 

iOS 7 işletim sistemini kullanmaya devam eden iPhone’lar da yine 1 Şubat 2020 itibari ile WhatsApp tarafından desteklenmeyecekler.

 

Kaynak:milligazete.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.