yandex

WhatsApp kullananlar dikkat! Artık bu özellik yok

EĞİTİM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.01.2018 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 3106+ kez okundu.
 

WhatsApp kullananlar dikkat! Artık bu özellik yok

WhatsApp, Facebook bünyesine katıldıktan sonra daha fazla değişmeye başladı. Geliştirici ekip, WhatsApp'ta başka bir değişikliğe daha imza attı. WhatsApp'ın Android beta sürümü için bir güncelleme yayınlandı. Söz konusu güncelleme ile geliştiricilerin çıkartmalar konusunda önemli bir yol aldıkları belirtilirken, yıllardır kullanılan 'tüm kişileri göster' özelliği kaldırıldı.     Kaynak:milligazete.com.tr

WhatsApp, Facebook bünyesine katıldıktan sonra daha fazla değişmeye başladı. Geliştirici ekip, WhatsApp'ta başka bir değişikliğe daha imza attı.

WhatsApp'ın Android beta sürümü için bir güncelleme yayınlandı.

Söz konusu güncelleme ile geliştiricilerin çıkartmalar konusunda önemli bir yol aldıkları belirtilirken, yıllardır kullanılan 'tüm kişileri göster' özelliği kaldırıldı.

 

 

Kaynak:milligazete.com.tr

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.