yandex

WhatsAppʹa yeni özellik...

EĞİTİM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.02.2018 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 3645+ kez okundu.
 

WhatsAppʹa yeni özellik...

2016'da yılında Windows'a yönelik bir masaüstü uygulaması yayınlayan WhatsApp, yeniliğe gitti.  Daha önce yayınladığı uygulama klasik bir "win32" uygulaması ve Windows mağazası üzerinden değil, WhatsApp'ın web sitesinden indirilebiliyordu. Şimdi ise WhatsApp, bir süredir beta sürümünü test ettiği Windows Store'a yönelik WhatsApp uygulamasını yayınladı. Uygulama, belirli dosya türlerini paylaşabilme, profil bilgilerini düzenleyebilme, GIF ve emoji gönderebilme, durum güncellemelerini görüntüleyebilme gibi faydalı işlevlerle geliyor. WhatsApp'ı bilgisayarınıza yüklemek için Bilgisayarınızın internet tarayıcısından https://www.whatsapp.com/download adresine gidin veya Apple App Store'dan indirin. WhatsApp'ı bilgisayarınıza yükleyebilmek için işletim sisteminin Windows 8 (veya daha yenisi) veya Mac OSX 10.9 (veya daha yenisi) olması gerekmektedir. WhatsApp masaüstü uygulaması bilgisayarınızın masaüstünde çalışacağından, bilgisayarınızın kendi masaüstü bildirimlerini alırsınız, daha iyi klavye kısayollarına ve daha fazlasına sahip olursunuz. Eğer işletim sisteminiz desteklenmiyorsa WhatsApp Web'i internet tarayıcınızda kullanabilirsiniz. WhatsApp Web'i bilgisayarınızın internet tarayıcısında kullanmak için Bilgisayarınızdaki Chrome, Firefox, Opera, Safari veya Edge tarayıcısında https://web.whatsapp.com adresine gidin ve WhatsApp QR kodunu telefonunuzdaki WhatsApp uygulamasıyla tarayın. Trayıcının limitlerinden dolayı bazı özellikler WhatsApp WEb'de yer almayabilir. Daha önce beta sürümünde karşımıza çıkan sadece metinden oluşan bir WhatsApp durumu oluşturabilme özelliği tüm kullanıcıların beğenisine sunuldu.   Kaynak:milligazete.com  

2016'da yılında Windows'a yönelik bir masaüstü uygulaması yayınlayan WhatsApp, yeniliğe gitti. 

Daha önce yayınladığı uygulama klasik bir "win32" uygulaması ve Windows mağazası üzerinden değil, WhatsApp'ın web sitesinden indirilebiliyordu.

Şimdi ise WhatsApp, bir süredir beta sürümünü test ettiği Windows Store'a yönelik WhatsApp uygulamasını yayınladı. Uygulama, belirli dosya türlerini paylaşabilme, profil bilgilerini düzenleyebilme, GIF ve emoji gönderebilme, durum güncellemelerini görüntüleyebilme gibi faydalı işlevlerle geliyor. WhatsApp'ı bilgisayarınıza yüklemek için

Bilgisayarınızın internet tarayıcısından https://www.whatsapp.com/download adresine gidin veya Apple App Store'dan indirin. WhatsApp'ı bilgisayarınıza yükleyebilmek için işletim sisteminin Windows 8 (veya daha yenisi) veya Mac OSX 10.9 (veya daha yenisi) olması gerekmektedir. WhatsApp masaüstü uygulaması bilgisayarınızın masaüstünde çalışacağından, bilgisayarınızın kendi masaüstü bildirimlerini alırsınız, daha iyi klavye kısayollarına ve daha fazlasına sahip olursunuz. Eğer işletim sisteminiz desteklenmiyorsa WhatsApp Web'i internet tarayıcınızda kullanabilirsiniz. WhatsApp Web'i bilgisayarınızın internet tarayıcısında kullanmak için

Bilgisayarınızdaki Chrome, Firefox, Opera, Safari veya Edge tarayıcısında https://web.whatsapp.com adresine gidin ve WhatsApp QR kodunu telefonunuzdaki WhatsApp uygulamasıyla tarayın. Trayıcının limitlerinden dolayı bazı özellikler WhatsApp WEb'de yer almayabilir.

Daha önce beta sürümünde karşımıza çıkan sadece metinden oluşan bir WhatsApp durumu oluşturabilme özelliği tüm kullanıcıların beğenisine sunuldu.

 

Kaynak:milligazete.com

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.