yandex

Vietnamlı fotoğraf sanatçıları Beyşehirʹe geldi

ÇOCUK (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.04.2019 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 3104+ kez okundu.
 

Vietnamlı fotoğraf sanatçıları Beyşehirʹe geldi

Konya'da faaliyet gösteren Sille Sanat Sarayı'nın davetlisi olarak Türkiye'ye gelen 14 profesyonel Vietnamlı fotoğraf sanatçısı, Beyşehir Belediyesi'ni ziyaret etti.  Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, Sille Sanat Sarayı Kurucusu ve Beyşehirli Uluslararası Fotoğraf Sanatçısı Reha Bilir ile Beyşehir'e gelen Vietnamlı fotoğraf sanatçılarını makamında ağırladı. Reha Bilir, Sureti Alem ve Ulusal Fotoğraf Amatörleri Derneği'nin katkıları ile Kayseri'de başlayıp Kapadokya'ya uzanan Anadolu turunun Konya durağında Vietnamlı misafirlerinin il merkezinde tarihi mekanları ziyaret edip özel çekimler yaptığını belirterek, benzer bir mesainin Beyşehir'de de gerçekleştirileceğini ifade etti. Vietnamlı fotoğraf sanatçılarının ziyaretine, Beyşehir Kaymakamı Yusuf Özdemir, Beyşehir Ticaret Odası Başkanı Mustafa Akbıyık ile Beyşehirli bazı fotoğrafçılar da eşlik etti.

Konya'da faaliyet gösteren Sille Sanat Sarayı'nın davetlisi olarak Türkiye'ye gelen 14 profesyonel Vietnamlı fotoğraf sanatçısı, Beyşehir Belediyesi'ni ziyaret etti. 

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, Sille Sanat Sarayı Kurucusu ve Beyşehirli Uluslararası Fotoğraf Sanatçısı Reha Bilir ile Beyşehir'e gelen Vietnamlı fotoğraf sanatçılarını makamında ağırladı.

Reha Bilir, Sureti Alem ve Ulusal Fotoğraf Amatörleri Derneği'nin katkıları ile Kayseri'de başlayıp Kapadokya'ya uzanan Anadolu turunun Konya durağında Vietnamlı misafirlerinin il merkezinde tarihi mekanları ziyaret edip özel çekimler yaptığını belirterek, benzer bir mesainin Beyşehir'de de gerçekleştirileceğini ifade etti.

Vietnamlı fotoğraf sanatçılarının ziyaretine, Beyşehir Kaymakamı Yusuf Özdemir, Beyşehir Ticaret Odası Başkanı Mustafa Akbıyık ile Beyşehirli bazı fotoğrafçılar da eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.