yandex

Vanlı çocuklar kızak ve bidonlarla karı eğlenceye dönüştürüyor

TÜRKİYE (AA) - Anadolu Ajansı | 14.01.2020 - 21:45, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:32 3271+ kez okundu.
 

Vanlı çocuklar kızak ve bidonlarla karı eğlenceye dönüştürüyor

Kış mevsiminin çetin geçtiği Van'ın Başkale ilçesinde etkili olan kar yağışını çocuklar, kızak ve bidonlarla eğlence aracına dönüştürdü.

Van'ın Başkale ilçesinde çocuklar, karlı tepelerden kızak ve bidonlarla kayarak eğleniyor. Kış mevsiminin çetin geçtiği yerlerden Başkale'de son günlerde etkili olan kar, büyükler için çileye dönüşürken, çocukların yüzünü güldürüyor. Kar kalınlığının yarım metreyi bulduğu ilçede okulların tatil edilmesini fırsat bilen çocuklar, büyüklerinin yaptığı kızakların yanı sıra su bidonlarını alarak Yeni Mahalle'deki karlı tepelere akın etti. Daha hızlı kaymak için tahtadan yaptıkları kızakların ayağına şiş ve plastik su boruları takan çocuklar, defalarca tepeye tırmanıp daha hızlı inebilmek için birbirleriyle yarıştı. Çocuklardan Şevket Tekin, karın yağmasıyla mutlu olduklarını ve arkadaşlarıyla tepeye gelerek kaydıklarını söyledi. Kızakla kaymanın çok eğlenceli olduğunu belirten Tekin, "Tatil olduğu için arkadaşlarımızla bir araya geldik. Buradaki tepeye çıkarak kayıyoruz. Güzel zaman geçiriyoruz." dedi. Serdar Ertaş da okulların tatil olduğu haberini alır almaz arkadaşlarıyla tepeye gelerek kaymaya başladıklarını dile getirdi.
Kış mevsiminin çetin geçtiği Van'ın Başkale ilçesinde etkili olan kar yağışını çocuklar, kızak ve bidonlarla eğlence aracına dönüştürdü.

Van'ın Başkale ilçesinde çocuklar, karlı tepelerden kızak ve bidonlarla kayarak eğleniyor.

Kış mevsiminin çetin geçtiği yerlerden Başkale'de son günlerde etkili olan kar, büyükler için çileye dönüşürken, çocukların yüzünü güldürüyor.

Kar kalınlığının yarım metreyi bulduğu ilçede okulların tatil edilmesini fırsat bilen çocuklar, büyüklerinin yaptığı kızakların yanı sıra su bidonlarını alarak Yeni Mahalle'deki karlı tepelere akın etti.

Daha hızlı kaymak için tahtadan yaptıkları kızakların ayağına şiş ve plastik su boruları takan çocuklar, defalarca tepeye tırmanıp daha hızlı inebilmek için birbirleriyle yarıştı.

Çocuklardan Şevket Tekin, karın yağmasıyla mutlu olduklarını ve arkadaşlarıyla tepeye gelerek kaydıklarını söyledi.

Kızakla kaymanın çok eğlenceli olduğunu belirten Tekin, "Tatil olduğu için arkadaşlarımızla bir araya geldik. Buradaki tepeye çıkarak kayıyoruz. Güzel zaman geçiriyoruz." dedi.

Serdar Ertaş da okulların tatil olduğu haberini alır almaz arkadaşlarıyla tepeye gelerek kaymaya başladıklarını dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.