yandex

Üsküdarlı Çocuklar Bu Yıl da Saadetʹle Üşümüyor!

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.02.2018 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 3492+ kez okundu.
 

Üsküdarlı Çocuklar Bu Yıl da Saadetʹle Üşümüyor!

Saadet Partisi Üsküdar Kadın Kolları oldukça anlamlı bir çalışmaya imza atıyor. Üsküdar'daki ihtiyaç sahibi çocuklar, bu yıl da Saadet Partisi ile üşümüyor. Geçtiğimiz yıl "Çocuklar Üşümesin" kampanyası çerçevesinde Üsküdarlı çocuklara kışlık kıyafetler dağıtan parti, bu yıl da partinin İstanbul İl Kadın Kolları Hanımlar Komisyonu'nun İstanbul genelinde organize ettiği "Bir ilmek, bin tebessüm" kampanyasının Üsküdar ayağında çalışmalarını sürdürüyor.   Saadet Partisi Üsküdar Kadın Kolları üyeleri, gerek kendi el örgüleri gerekse yardımsever vatandaşların yaptıkları katkılarla bu çalışmayı yürütüyor. Üsküdar'da ki kıyafet dağıtımlarına devam ediliyor.   Çalışmalarına dair açıklamalarda bulunan Saadet Partisi Üsküdar Kadın Kolları Başkanı Havva Azak, bu çalışmalarına destek olan herkese teşekkür ederek, "Hem kendi el emeğimizi ortaya koyduğumuz hem de alan el ile veren eli buluşturduğumuz bu kampanyada emeği geçen, kampanyaya destek veren herkese bir kez daha teşekkür ediyoruz. Biliyoruz ki bu çalışmalar gerçek manada sadra şifa olmayacak. Ancak çocuklarımızın yüzündeki gülümsemeyi görmek, onların üşümeyeceklerini bilmek bize mutluluk veriyor" şeklinde konuştu.   bolbolhaber.com

Saadet Partisi Üsküdar Kadın Kolları oldukça anlamlı bir çalışmaya imza atıyor. Üsküdar'daki ihtiyaç sahibi çocuklar, bu yıl da Saadet Partisi ile üşümüyor. Geçtiğimiz yıl "Çocuklar Üşümesin" kampanyası çerçevesinde Üsküdarlı çocuklara kışlık kıyafetler dağıtan parti, bu yıl da partinin İstanbul İl Kadın Kolları Hanımlar Komisyonu'nun İstanbul genelinde organize ettiği "Bir ilmek, bin tebessüm" kampanyasının Üsküdar ayağında çalışmalarını sürdürüyor.

 

Saadet Partisi Üsküdar Kadın Kolları üyeleri, gerek kendi el örgüleri gerekse yardımsever vatandaşların yaptıkları katkılarla bu çalışmayı yürütüyor. Üsküdar'da ki kıyafet dağıtımlarına devam ediliyor.

 

Çalışmalarına dair açıklamalarda bulunan Saadet Partisi Üsküdar Kadın Kolları Başkanı Havva Azak, bu çalışmalarına destek olan herkese teşekkür ederek, "Hem kendi el emeğimizi ortaya koyduğumuz hem de alan el ile veren eli buluşturduğumuz bu kampanyada emeği geçen, kampanyaya destek veren herkese bir kez daha teşekkür ediyoruz. Biliyoruz ki bu çalışmalar gerçek manada sadra şifa olmayacak. Ancak çocuklarımızın yüzündeki gülümsemeyi görmek, onların üşümeyeceklerini bilmek bize mutluluk veriyor" şeklinde konuştu.

 

bolbolhaber.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.