yandex

Ürdün Kraliyet ailesi Konyaʹda

DÜNYA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.04.2019 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 3762+ kez okundu.
 

Ürdün Kraliyet ailesi Konyaʹda

Prensler Asım bin Nayif el Haşim, Mohd Abbas bin Ali bin Nayif, Haydar bin Mohd Abbas bin Ali ve prensesler Sima Abbas bin Ali ile Sana Asım bin Nayif'i, Konya Havalimanı'nda Büyükşehir Belediyesi yetkilileri karşıladı. Daha sonra heyettekiler, bir restoranda geleneksel Konya mutfağının lezzetlerini tattı. Ardından aile üyeleri, Mevlana Müzesi'ne giderek burada Hazreti Mevlana'nın kabri başında dua etti, yetkililerden müzede sergilenen eserler hakkında bilgi aldı. Burada fotoğraf çektiren aile fertleri, daha sonra Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya'ya hareket etti.

Prensler Asım bin Nayif el Haşim, Mohd Abbas bin Ali bin Nayif, Haydar bin Mohd Abbas bin Ali ve prensesler Sima Abbas bin Ali ile Sana Asım bin Nayif'i, Konya Havalimanı'nda Büyükşehir Belediyesi yetkilileri karşıladı.

Daha sonra heyettekiler, bir restoranda geleneksel Konya mutfağının lezzetlerini tattı.

Ardından aile üyeleri, Mevlana Müzesi'ne giderek burada Hazreti Mevlana'nın kabri başında dua etti, yetkililerden müzede sergilenen eserler hakkında bilgi aldı.

Burada fotoğraf çektiren aile fertleri, daha sonra Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya'ya hareket etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.