yandex

Uluslararası İyilik Ödülleri kapsamında Vefa Ödülü TSKʹya verildi

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.03.2018 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 3192+ kez okundu.
 

Uluslararası İyilik Ödülleri kapsamında Vefa Ödülü TSKʹya verildi

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Türkiye Diyanet Vakfı tarafından Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen İyilik Ödülleri Programı'na katıldı. Orgeneral Akar'a ödülünü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan verdi. Akar, TSK'ya verilen Vefa Ödülü'nü, silah arkadaşları adına aldığını söyledi. "Ülkemizin birliği ve bütünlüğü, milletimizin güvenliği ve bekası için gerektiğinde canını feda etmekten çekinmeyen TSK mensupları, "ölürsem şehit, kalırsam gazi" anlayışı içinde verilen tüm görevleri 7 iklim 3 kıtaya barış, adalet, huzur götüren atalarımıza yaraşır şekilde yapma azim ve kararlılığındadır. Bu ödülü her zaman minnetle ve rahmetle anacağımız aziz şehitlerimiz, gazilerimiz ve değerli aileleriyle başta Afrin olmak üzere egemen ve bağımsız kararlarımız doğrultusunda ülkemizin güvenliği, bölgenin barış ve istikrarı için karada, denizde, havada büyük kahramanlık ve fedakarlıklarla görev yapmakta olan silah arkadaşlarım adına alıyorum."  Genelkurmay Başkanı Akar, ödülün verilmesinden dolayı Diyanet İşleri Başkanlığı'na teşekkür etti.  Kaynak: TRT Haber, AA  

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Türkiye Diyanet Vakfı tarafından Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen İyilik Ödülleri Programı'na katıldı.

Orgeneral Akar'a ödülünü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan verdi.

Akar, TSK'ya verilen Vefa Ödülü'nü, silah arkadaşları adına aldığını söyledi.

"Ülkemizin birliği ve bütünlüğü, milletimizin güvenliği ve bekası için gerektiğinde canını feda etmekten çekinmeyen TSK mensupları, "ölürsem şehit, kalırsam gazi" anlayışı içinde verilen tüm görevleri 7 iklim 3 kıtaya barış, adalet, huzur götüren atalarımıza yaraşır şekilde yapma azim ve kararlılığındadır. Bu ödülü her zaman minnetle ve rahmetle anacağımız aziz şehitlerimiz, gazilerimiz ve değerli aileleriyle başta Afrin olmak üzere egemen ve bağımsız kararlarımız doğrultusunda ülkemizin güvenliği, bölgenin barış ve istikrarı için karada, denizde, havada büyük kahramanlık ve fedakarlıklarla görev yapmakta olan silah arkadaşlarım adına alıyorum." 

Genelkurmay Başkanı Akar, ödülün verilmesinden dolayı Diyanet İşleri Başkanlığı'na teşekkür etti. 

Kaynak: TRT Haber, AA

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.