yandex

"Ülkemize 18 yılda dev eserler yanında birçok teknopark kazandırdık"

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 16.02.2020 - 20:44, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:32 2729+ kez okundu.
 

"Ülkemize 18 yılda dev eserler yanında birçok teknopark kazandırdık"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'ye 18 yılda dev eserler yanında bilimi, teknolojiyi ve inovasyonu destekleyecek birçok teknopark kazandırdıklarını bildirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Twitter hesabından teknoparklara ilişkin paylaşımda bulundu. Erdoğan, paylaşımında şunları kaydetti: "Ülkemize 18 yılda dev eserler yanında bilimi, teknolojiyi ve inovasyonu destekleyecek birçok Teknopark kazandırdık. Sadece bu iklimi ve altyapıyı oluşturmakla kalmadık, sürekli geliştirdik, olgunlaştırdık, hayatta kalması ve sürdürülebilirliği için her türlü desteği verdik."   Ülkemize 18 yılda dev eserler yanında bilimi, teknolojiyi ve inovasyonu destekleyecek bir çok Teknopark kazandırdık. Sadece bu iklimi ve altyapıyı oluşturmakla kalmadık, sürekli geliştirdik, olgunlaştırdık, hayatta kalması ve sürdürülebilirliği için her türlü desteği verdik. pic.twitter.com/gXugzhYFMD — Recep Tayyip Erdoğan (@RTErdogan) February 16, 2020    
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'ye 18 yılda dev eserler yanında bilimi, teknolojiyi ve inovasyonu destekleyecek birçok teknopark kazandırdıklarını bildirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Twitter hesabından teknoparklara ilişkin paylaşımda bulundu.

Erdoğan, paylaşımında şunları kaydetti:

"Ülkemize 18 yılda dev eserler yanında bilimi, teknolojiyi ve inovasyonu destekleyecek birçok Teknopark kazandırdık. Sadece bu iklimi ve altyapıyı oluşturmakla kalmadık, sürekli geliştirdik, olgunlaştırdık, hayatta kalması ve sürdürülebilirliği için her türlü desteği verdik."

 

Ülkemize 18 yılda dev eserler yanında bilimi, teknolojiyi ve inovasyonu destekleyecek bir çok Teknopark kazandırdık. Sadece bu iklimi ve altyapıyı oluşturmakla kalmadık, sürekli geliştirdik, olgunlaştırdık, hayatta kalması ve sürdürülebilirliği için her türlü desteği verdik. pic.twitter.com/gXugzhYFMD

— Recep Tayyip Erdoğan (@RTErdogan) February 16, 2020

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.