yandex

Turuncu Listede yer alan terörist teslim oldu

GÜNDEM 03.06.2020 - 19:23, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:32 3610+ kez okundu.
 

Turuncu Listede yer alan terörist teslim oldu

İçişleri Bakanlığı, Emniyet'in ikna çalışmasıyla turuncu listede yer alan 1 terörist teslim olduğunu açıkladı.

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, Emniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma Genel Komutanlığının, ailelerin de desteğiyle yürüttüğü ikna çalışmaları sonucunda, bölücü terör örgütünün sözde üst düzey sorumluları arasında çözülmenin hızlandığı belirtildi. Bu kapsamda, Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü'nün ikna çalışması neticesinde, Terörden Arananlar Listesi'nde Turuncu listede yer alan, örgütün sözde Şehidan Komutanı olarak faaliyet yürüten R.Y. adlı terörist Hakkari'de güvenlik güçlerine teslim oldu. Böylelikle, bu yıl sadece ikna yoluyla teslim olan terörist sayısının 82'ye yükseldiği belirtildi. TRT HABER
İçişleri Bakanlığı, Emniyet'in ikna çalışmasıyla turuncu listede yer alan 1 terörist teslim olduğunu açıkladı.

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, Emniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma Genel Komutanlığının, ailelerin de desteğiyle yürüttüğü ikna çalışmaları sonucunda, bölücü terör örgütünün sözde üst düzey sorumluları arasında çözülmenin hızlandığı belirtildi.

Bu kapsamda, Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü'nün ikna çalışması neticesinde, Terörden Arananlar Listesi'nde Turuncu listede yer alan, örgütün sözde Şehidan Komutanı olarak faaliyet yürüten R.Y. adlı terörist Hakkari'de güvenlik güçlerine teslim oldu.

Böylelikle, bu yıl sadece ikna yoluyla teslim olan terörist sayısının 82'ye yükseldiği belirtildi.

TRT HABER

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.