yandex

Türkiye ve Rusyaʹdan Tel Rıfatʹta ilk bağımsız devriye

DÜNYA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.03.2019 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 3444+ kez okundu.
 

Türkiye ve Rusyaʹdan Tel Rıfatʹta ilk bağımsız devriye

Milli Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, Tel Rıfat bölgesinde ateşkesi sağlamak, istikrarı temin etmek ve TSK unsurlarına yapılan saldırıları önlemek maksadıyla, daha önce varılan mutabakat çerçevesinde, Türk Silahlı Kuvvetleri ve Rus Silahlı Kuvvetleri’nin ilk bağımsız koordineli devriye faaliyetlerini icra ettiği belirtildi.     Millî Savunma Bakanlığı   ✔@tcsavunma     Tel Rıfat bölgesinde ateşkesi sağlamak, istikrarı temin etmek ve unsurlarımıza yapılan saldırıları önlemek maksadıyla, daha önce varılan mutabakat çerçevesinde, Türk Silahlı Kuvvetleri ve Rus Silahlı Kuvvetleri ilk bağımsız koordineli devriye faaliyetlerini icra etmişlerdir.   1.514 14:31 - 26 Mar 2019   221 kişi bunun hakkında konuşuyor   Twitter Reklamları'na ilişkin bilgiler ve gizlilik       Kaynak: TRT Haber

Milli Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, Tel Rıfat bölgesinde ateşkesi sağlamak, istikrarı temin etmek ve TSK unsurlarına yapılan saldırıları önlemek maksadıyla, daha önce varılan mutabakat çerçevesinde, Türk Silahlı Kuvvetleri ve Rus Silahlı Kuvvetleri’nin ilk bağımsız koordineli devriye faaliyetlerini icra ettiği belirtildi.

 

 

Millî Savunma Bakanlığı   ✔@tcsavunma    

Tel Rıfat bölgesinde ateşkesi sağlamak, istikrarı temin etmek ve unsurlarımıza yapılan saldırıları önlemek maksadıyla, daha önce varılan mutabakat çerçevesinde, Türk Silahlı Kuvvetleri ve Rus Silahlı Kuvvetleri ilk bağımsız koordineli devriye faaliyetlerini icra etmişlerdir.

  1.514 14:31 - 26 Mar 2019   221 kişi bunun hakkında konuşuyor   Twitter Reklamları'na ilişkin bilgiler ve gizlilik    


 

Kaynak: TRT Haber

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.