yandex

Türkiye'den Gürcistan'daki parlamento seçimleri için 'hayırlı olsun' açıklaması

TÜRKİYE (AA) - Anadolu Ajansı | 01.11.2020 - 14:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:32 1893+ kez okundu.
 

Türkiye'den Gürcistan'daki parlamento seçimleri için 'hayırlı olsun' açıklaması

Dışişleri Bakanlığı, Gürcistan'da düzenlenen parlamento seçimleriyle ilgili "hayırlı olsun" açıklaması yaptı.

Dışişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, Gürcistan'da dün gerçekleştirilen parlamento seçimleriyle ilgili, "Parlamento seçimlerinin dostumuz Gürcistan'a hayırlı olmasını diliyoruz. Seçimlerin tüm ülke çapında huzur ve sükunet içerisinde tamamlanmasından memnuniyet duyuyoruz." ifadeleri kullanıldı. Açıklamada ayrıca "Türkiye ile Gürcistan arasındaki ilişkileri tüm alanlarda ortak çabalarımızla önümüzdeki dönemde daha da geliştireceğimize inanıyoruz." değerlendirmesine yer verildi.
Dışişleri Bakanlığı, Gürcistan'da düzenlenen parlamento seçimleriyle ilgili "hayırlı olsun" açıklaması yaptı.

Dışişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, Gürcistan'da dün gerçekleştirilen parlamento seçimleriyle ilgili, "Parlamento seçimlerinin dostumuz Gürcistan'a hayırlı olmasını diliyoruz. Seçimlerin tüm ülke çapında huzur ve sükunet içerisinde tamamlanmasından memnuniyet duyuyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Açıklamada ayrıca "Türkiye ile Gürcistan arasındaki ilişkileri tüm alanlarda ortak çabalarımızla önümüzdeki dönemde daha da geliştireceğimize inanıyoruz." değerlendirmesine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.