yandex

Trabzonspor, Abdullah Avcı ile görüşüyor

SPOR 04.11.2020 - 22:07, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:32 1962+ kez okundu.
 

Trabzonspor, Abdullah Avcı ile görüşüyor

Eddie Newton'dan boşalan teknik direktörlük görevi için arayışını sürdüren Trabzonspor, Abdullah Avcı ile temasa geçti. Avcı ile yapılan ilk görüşmelerin olumlu geçtiği kaydedildi.

Trabzonspor'un yeni teknik direktörü kim olacak? Bu sorunun kısa süre içinde cevabını bulması bekleniyor. Teknik direktör arayışıyla ilgili TRT SPOR'a bilgi veren bordo-mavili ekibin başkanı Ahmet Ağaoğlu, "Tamer Tuna ile hiç görüşmedik. Gündemimizde yok" dedi. Trabzonspor'un teknik direktörlük için ilk adayı Abdullah Avcı... Avcı ile Antalyaspor arasındaki görüşmelerin olumsuz sonuçlanmasının ardından harekete geçen bordo-mavili ekip, deneyimli çalıştırıcı ile bir araya geldi. Abdullah Avcı ile yapılan ilk görüşmelerin olumlu geçtiği kaydedildi. Avcı ile görüşmeleri Trabzonspor Başkan Yardımcısı Ertuğrul Doğan gerçekleştirdi. TRT HABER
Eddie Newton'dan boşalan teknik direktörlük görevi için arayışını sürdüren Trabzonspor, Abdullah Avcı ile temasa geçti. Avcı ile yapılan ilk görüşmelerin olumlu geçtiği kaydedildi.

Trabzonspor'un yeni teknik direktörü kim olacak? Bu sorunun kısa süre içinde cevabını bulması bekleniyor.

Teknik direktör arayışıyla ilgili TRT SPOR'a bilgi veren bordo-mavili ekibin başkanı Ahmet Ağaoğlu, "Tamer Tuna ile hiç görüşmedik. Gündemimizde yok" dedi.

Trabzonspor'un teknik direktörlük için ilk adayı Abdullah Avcı...

Avcı ile Antalyaspor arasındaki görüşmelerin olumsuz sonuçlanmasının ardından harekete geçen bordo-mavili ekip, deneyimli çalıştırıcı ile bir araya geldi.

Abdullah Avcı ile yapılan ilk görüşmelerin olumlu geçtiği kaydedildi. Avcı ile görüşmeleri Trabzonspor Başkan Yardımcısı Ertuğrul Doğan gerçekleştirdi.

TRT HABER

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.