yandex

Torununa kavuşmanın sevincini oturma eylemi yapan annelerle paylaştı

TÜRKİYE (AA) - Anadolu Ajansı | 10.01.2020 - 23:44, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:32 3954+ kez okundu.
 

Torununa kavuşmanın sevincini oturma eylemi yapan annelerle paylaştı

Diyarbakır'da uğruna oturma eylemi yaptığı torununa kavuşan Halime Kadran, "Çok sevinçliyim, anlatılmaz bir duygu. Biraz da şoktayım. İnanmıyordum İbrahim olduğuna. Tekrar tekrar yüzüne bakıp 'İbrahim sen misin?' diye sordum." dedi.

Diyarbakır'da uğruna oturma eylemi yaptığı, 17 yaşında dağa kaçırılan torunu Halil İbrahim Kadran'a kavuşan Halime Kadran, sevincini eylemi sürdüren annelerle paylaştı. Diyarbakır annelerinin, dağa kaçırılan çocuklarına kavuşma ümidiyle HDP İl Başkanlığı binası önündeki evlat nöbeti 130'uncu gününde sürüyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan aldığı müjdeli haberle torununu bağrına basan Kadran, HDP il binası önünde evlat nöbetini sürdüren aileleri ziyaret etti. Ailelerin alkışlarla karşıladığı Kadran, mutluluğunu evlatları için bekleyişini sürdüren anne ve babalarla paylaştı. Duygusal anların yaşandığı buluşmada Kadran, her ailenin evladına kavuşması temennisinde bulundu. Kadran, yaptığı açıklamada, torunuyla buluştuğu an yaşadığı heyecanı anlattı. Torununun yaşadığı sevinci görünce "Nineciğim yeter, kalbim duracak." dediğini ifade eden Kadran, sarıldığında torununun kalbinin nasıl hızlı attığını htiğini belirtti. Kadran, "Çok umutluyuz. Eylem yapan annelerin evlatlarının hepsi gelir inşallah. Yıllarca bu acıyı çektim. Kimi görseydim İbrahim diye sarılıyordum. Çok sevinçliyim, anlatılamaz bir duygu. Biraz da şoktayım. İnanmıyordum İbrahim olduğuna. Tekrar tekrar yüzüne bakıp, 'İbrahim sen misin?' diye sordum." diye konuştu. Bu sırada kendisini arayan diğer torunuyla görüşen Kadran, kardeşinin, yıllar sonra kavuşacağı ağabeyine hediye telefon aldığını öğrendi.
Diyarbakır'da uğruna oturma eylemi yaptığı torununa kavuşan Halime Kadran, "Çok sevinçliyim, anlatılmaz bir duygu. Biraz da şoktayım. İnanmıyordum İbrahim olduğuna. Tekrar tekrar yüzüne bakıp 'İbrahim sen misin?' diye sordum." dedi.

Diyarbakır'da uğruna oturma eylemi yaptığı, 17 yaşında dağa kaçırılan torunu Halil İbrahim Kadran'a kavuşan Halime Kadran, sevincini eylemi sürdüren annelerle paylaştı.

Diyarbakır annelerinin, dağa kaçırılan çocuklarına kavuşma ümidiyle HDP İl Başkanlığı binası önündeki evlat nöbeti 130'uncu gününde sürüyor.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan aldığı müjdeli haberle torununu bağrına basan Kadran, HDP il binası önünde evlat nöbetini sürdüren aileleri ziyaret etti.

Ailelerin alkışlarla karşıladığı Kadran, mutluluğunu evlatları için bekleyişini sürdüren anne ve babalarla paylaştı. Duygusal anların yaşandığı buluşmada Kadran, her ailenin evladına kavuşması temennisinde bulundu.

Kadran, yaptığı açıklamada, torunuyla buluştuğu an yaşadığı heyecanı anlattı.

Torununun yaşadığı sevinci görünce "Nineciğim yeter, kalbim duracak." dediğini ifade eden Kadran, sarıldığında torununun kalbinin nasıl hızlı attığını htiğini belirtti.

Kadran, "Çok umutluyuz. Eylem yapan annelerin evlatlarının hepsi gelir inşallah. Yıllarca bu acıyı çektim. Kimi görseydim İbrahim diye sarılıyordum. Çok sevinçliyim, anlatılamaz bir duygu. Biraz da şoktayım. İnanmıyordum İbrahim olduğuna. Tekrar tekrar yüzüne bakıp, 'İbrahim sen misin?' diye sordum." diye konuştu.

Bu sırada kendisini arayan diğer torunuyla görüşen Kadran, kardeşinin, yıllar sonra kavuşacağı ağabeyine hediye telefon aldığını öğrendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.