yandex

Tiyatro sanatçısı Dursun Ali Sarıoğlu son yolculuğuna uğurlandı

BİLİM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.04.2018 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 3884+ kez okundu.
 

Tiyatro sanatçısı Dursun Ali Sarıoğlu son yolculuğuna uğurlandı

Tiyatro sanatçısı Dursun Ali Sarıoğlu için Üsküdar'daki Şakirin Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Sarıoğlu'nun eşi Elif ve kızı Aslı Sarıoğlu taziyeleri kabul etti. Dursun Ali Sarıoğlu'nun cenazesi, öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Ümraniye Ihlamurkuyu Mezarlığı'na defnedildi. Dursun Ali Sarıoğlu kimdir? Rize'nin Çayeli ilçesinde 1936'da dünyaya gelen Sarıoğlu, 1960'lı yılların ikinci yarısında açılan bir tiyatro oyunculuğu sınavından başarıyla çıkarak çeşitli tiyatro topluluklarında 30 civarında rolde oynadı. Sanatçı, 1982'den itibaren sinema ve dizi filmlerde çeşitli roller üstlendi. Sarıoğlu, Karadeniz tiplemeleriyle hafızalarda yer edindi. Kaynak: AA

Tiyatro sanatçısı Dursun Ali Sarıoğlu için Üsküdar'daki Şakirin Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Sarıoğlu'nun eşi Elif ve kızı Aslı Sarıoğlu taziyeleri kabul etti.

Dursun Ali Sarıoğlu'nun cenazesi, öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Ümraniye Ihlamurkuyu Mezarlığı'na defnedildi.

Dursun Ali Sarıoğlu kimdir?

Rize'nin Çayeli ilçesinde 1936'da dünyaya gelen Sarıoğlu, 1960'lı yılların ikinci yarısında açılan bir tiyatro oyunculuğu sınavından başarıyla çıkarak çeşitli tiyatro topluluklarında 30 civarında rolde oynadı.

Sanatçı, 1982'den itibaren sinema ve dizi filmlerde çeşitli roller üstlendi.

Sarıoğlu, Karadeniz tiplemeleriyle hafızalarda yer edindi.

Kaynak: AA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.