yandex

THY'den 65 yaş üstüne uçuşları durdurma kararı

TÜRKİYE 21.03.2020 - 23:25, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:32 3430+ kez okundu.
 

THY'den 65 yaş üstüne uçuşları durdurma kararı

Türk Hava Yolları (THY) Basın Müşaviri Yahya Üstün, 65 yaş ve üstü yolcularla uçuşlara ara verdiklerini duyurdu.

İçişleri Bakanlığının 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşlara sokağa çıkma yasağı getirmesinden sonra, Türk Hava Yolları da 65 yaş ve üstü vatandaşlara uçuşları durdurdu.   THY Basın Müşaviri Yahya Üstün de Twitter hesabından bu vatandaşlara verilen hizmetle ilgili bir paylaşım yaptı. "Siz bizim için çok değerlisiniz" sözlerini kullanan Üstün, 65 yaş ve üstü yolcularla uçuşlara ara verdiklerini duyurdu.   Yahya ÜSTÜN   ✔@yhyustun     65 yaş ve üstü yolcularımız, Siz bizim için çok değerlisiniz. Sizin tecrübelerinizden çıkaracağımız daha çok ders var. Onları bizimle paylaşabilmeniz için bu süreç sonuna kadar evde kalmanızı arzuluyoruz. O nedenle sizlerle uçuşumuza kısa bir ara veriyoruz.   3.617 20:56 - 21 Mar 2020 Twitter Reklamları'na ilişkin bilgiler ve gizlilik   629 kişi bunun hakkında konuşuyor      
Türk Hava Yolları (THY) Basın Müşaviri Yahya Üstün, 65 yaş ve üstü yolcularla uçuşlara ara verdiklerini duyurdu.

İçişleri Bakanlığının 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşlara sokağa çıkma yasağı getirmesinden sonra, Türk Hava Yolları da 65 yaş ve üstü vatandaşlara uçuşları durdurdu.

 

THY Basın Müşaviri Yahya Üstün de Twitter hesabından bu vatandaşlara verilen hizmetle ilgili bir paylaşım yaptı. "Siz bizim için çok değerlisiniz" sözlerini kullanan Üstün, 65 yaş ve üstü yolcularla uçuşlara ara verdiklerini duyurdu.

 

 

65 yaş ve üstü yolcularımız,
Siz bizim için çok değerlisiniz. Sizin tecrübelerinizden çıkaracağımız daha çok ders var. Onları bizimle paylaşabilmeniz için bu süreç sonuna kadar evde kalmanızı arzuluyoruz. O nedenle sizlerle uçuşumuza kısa bir ara veriyoruz.

 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.