yandex

Terim'in kızlarından büyük tepki! Beddua ettiler

SPOR 24.03.2020 - 01:49, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:32 3422+ kez okundu.
 

Terim'in kızlarından büyük tepki! Beddua ettiler

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in kızları Merve Terim Çetin ve Buse Terim'den sert açıklamalar geldi.

Galatasaray Teknik Direktör Fatih Terim'in koronavirüse yakalandığını açıklamasının ardından kızlarından büyük tepki geldi. Fatih Terim'in kızı Merve Terim Çetin, "Sizin Allah belanızı versin! Hepiniz Allahınızdan bulun!" ifadelerini kullandı. Diğer kızı Buse Terim ise; "Çok şey söylemek istiyorum ama kelimeleri seçemiyorum.. Nefesim daralıyor ve hayatımın en kötü saniyelerini yaşıyorum. Yaşadığım korku tarifsiz, yanında olamamanın verdiği acı daha tarifsiz" ifadelerinde bulundu. Fatih Terim, Beşiktaş ile oynadıkları maç öncesinde ligin devam etmesine isyan etmiş ve TFF'ye büyük tepki göstermişti.
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in kızları Merve Terim Çetin ve Buse Terim'den sert açıklamalar geldi.

Galatasaray Teknik Direktör Fatih Terim'in koronavirüse yakalandığını açıklamasının ardından kızlarından büyük tepki geldi.

Fatih Terim'in kızı Merve Terim Çetin, "Sizin Allah belanızı versin! Hepiniz Allahınızdan bulun!" ifadelerini kullandı.

Diğer kızı Buse Terim ise; "Çok şey söylemek istiyorum ama kelimeleri seçemiyorum.. Nefesim daralıyor ve hayatımın en kötü saniyelerini yaşıyorum. Yaşadığım korku tarifsiz, yanında olamamanın verdiği acı daha tarifsiz" ifadelerinde bulundu.

Fatih Terim, Beşiktaş ile oynadıkları maç öncesinde ligin devam etmesine isyan etmiş ve TFF'ye büyük tepki göstermişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.