yandex

Terimʹin derbi 11ʹi kimlerden oluşacak?

TEKNOLOJİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.05.2019 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 3322+ kez okundu.
 

Terimʹin derbi 11ʹi kimlerden oluşacak?

Galatasaray’da, Atiker Konyaspor maçında alınan beraberliğin yankıları sürüyor. Oynanan futbol ve 90 dakika boyunca kaleye tek bir isabetli şut atılamaması rahatsızlık yarattı. Sarı-kırmızılılarda, Beşiktaş derbisinde kadroda bazı değişiklikler olacak. Teknik Direktör Fatih Terim'in, Marcao ile Linnes’e Beşiktaş maçında forma vermesi bekleniyor. Marcao’nun dönüşüyle birlikte Ryan Donk da yedek kulübesine çekilecek. Sarı-kırmızılı takımda, sağ bekte de değişiklik yaşanabilir. Konya deplasmanında Mariano’nun sergilediği kötü oyun nedeniyle Linnes ön plana çıkıyor.  Yabancı kontenjanı nedeniyle Donk, Mariano ve Mitroglou üçlüsünden ikisi tribüne çıkacak. Derbi hazırlığı Bu arada Galatasaray, derbinin hazırlıklarına başladı. Sarı-kırmızılı kulübün açıklamasına göre, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Fatih Terim yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, Atiker Konyaspor maçında ilk 11'de forma giyen futbolcular yenilenme çalışması yaptı. Diğer futbolcuların ise ısınma hareketleriyle başlanan antrenmanın ana bölümünde dörde dört dar alan oyunları ve altıya altı dayanıklılık çalışması gerçekleştirdiği belirtildi. Brezilyalı savunma oyuncusu Marcao'nun, tedavisinin ardından sahada koşu çalışmalarına başladığı aktarıldı. Öte yandan, Fatih Terim'in torunları Yaman Çetin ve Nil Bahçekapılı'nın da antrenmanı izleyenler arasında yer aldığı ifade edildi.  Kaynak: TRT SPOR, AA

Galatasaray’da, Atiker Konyaspor maçında alınan beraberliğin yankıları sürüyor. Oynanan futbol ve 90 dakika boyunca kaleye tek bir isabetli şut atılamaması rahatsızlık yarattı.

Sarı-kırmızılılarda, Beşiktaş derbisinde kadroda bazı değişiklikler olacak. Teknik Direktör Fatih Terim'in, Marcao ile Linnes’e Beşiktaş maçında forma vermesi bekleniyor.

Marcao’nun dönüşüyle birlikte Ryan Donk da yedek kulübesine çekilecek. Sarı-kırmızılı takımda, sağ bekte de değişiklik yaşanabilir. Konya deplasmanında Mariano’nun sergilediği kötü oyun nedeniyle Linnes ön plana çıkıyor. 

Yabancı kontenjanı nedeniyle Donk, Mariano ve Mitroglou üçlüsünden ikisi tribüne çıkacak.

Derbi hazırlığı

Bu arada Galatasaray, derbinin hazırlıklarına başladı. Sarı-kırmızılı kulübün açıklamasına göre, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Fatih Terim yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, Atiker Konyaspor maçında ilk 11'de forma giyen futbolcular yenilenme çalışması yaptı.

Diğer futbolcuların ise ısınma hareketleriyle başlanan antrenmanın ana bölümünde dörde dört dar alan oyunları ve altıya altı dayanıklılık çalışması gerçekleştirdiği belirtildi.

Brezilyalı savunma oyuncusu Marcao'nun, tedavisinin ardından sahada koşu çalışmalarına başladığı aktarıldı.

Öte yandan, Fatih Terim'in torunları Yaman Çetin ve Nil Bahçekapılı'nın da antrenmanı izleyenler arasında yer aldığı ifade edildi. 

Kaynak: TRT SPOR, AA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.