yandex

Terim'den hakem tepkisi! 'İşin altında kalkamayan...'

SPOR 21.12.2019 - 22:48, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:32 2044+ kez okundu.
 

Terim'den hakem tepkisi! 'İşin altında kalkamayan...'

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Göztepe'ye 2-1 mağlup oldukları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Sözlerine Göztepe'yi tebrik ederek başlayan Terim, pozisyon bulmalarına rağmen gol atamadıklarını kaydederek; "Hayal kırıklığı yaşıyorum, sınanıyoruz, sınandığımız kesin. Girilebilecek her türlü pozisyona girmişiz, her türlüsüne girdik. Burada söyleyebileceğimiz tek şey var, sabır" dedi. TERİM'DEN HAKEM TEPKİSİ! Hakemlerin performansına tepki gösteren deneyimli hoca, "59-60'da Ömer'in düşürülmesi faul ise, 2. sarı kart olmalı Gassama'ya. Daha oyun devam ediyor, 30-35 dakika bir zaman var ama maalesef... Oynamaya çalışan hep biz oluyoruz ama hep eksik oluyor. Yatanlar, doktorların girmesi, sakatlananlar ve buna müsaade eden maalesef, bu işin altından kalkamayan, o kalibrede olmayan hakemlerimiz var. Hep aynı şeyleri söyleyip, farklı sonuç bekliyoruz, onu da ancak deliler bekler. Hakikaten bugün 10'a yakın pozisyonumuz var. Bugün merak ediyorum, kaç dakika oynanmadı? Her maçta bunu rica ediyorum. Oyun bu kadar durur mu arkadaş? 5-1 yenilelim, 8-1 yenilelim, oyun bu kadar durur mu arkadaş? Bu kadar yatılır mı?" ifadelerini kullandı. Fatih Terim'in açıklamalarının devamı şu şekilde: "BAŞARI KAZANDIKÇA DÜŞMANINIZ ARTIYOR" "Benim nerede kalmıştık tweetimin 2. yılı, demek ki her 6 aya 1 kupa düşmüş. Bizim ülkeye mahsus, yükseldikçe, başarı kazandıkça, düşmanınız artıyor. Merhaba demedi diye bile karşınızda kuyu kazan biri olabiliyor." "BEDELİ NEYSE BEN DAHİL ÖDEYECEĞİZ" "Ben dahil, hepimiz bu gidişatın, ilk yarıdaki bu hasarın bedelini ödeyeceğiz. Bu kadar açık ve net, kendimi bu bedelin içine sokarken, herkes de bu bedelin bir kısmını ödeyecek. Ne yapabilirsek, onu yapacağız. Ekonomimiz, cezamızın şekli el verdiği sürece." HABER 7
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Göztepe'ye 2-1 mağlup oldukları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Sözlerine Göztepe'yi tebrik ederek başlayan Terim, pozisyon bulmalarına rağmen gol atamadıklarını kaydederek; "Hayal kırıklığı yaşıyorum, sınanıyoruz, sınandığımız kesin. Girilebilecek her türlü pozisyona girmişiz, her türlüsüne girdik. Burada söyleyebileceğimiz tek şey var, sabır" dedi.

TERİM'DEN HAKEM TEPKİSİ!

Hakemlerin performansına tepki gösteren deneyimli hoca, "59-60'da Ömer'in düşürülmesi faul ise, 2. sarı kart olmalı Gassama'ya. Daha oyun devam ediyor, 30-35 dakika bir zaman var ama maalesef... Oynamaya çalışan hep biz oluyoruz ama hep eksik oluyor. Yatanlar, doktorların girmesi, sakatlananlar ve buna müsaade eden maalesef, bu işin altından kalkamayan, o kalibrede olmayan hakemlerimiz var. Hep aynı şeyleri söyleyip, farklı sonuç bekliyoruz, onu da ancak deliler bekler. Hakikaten bugün 10'a yakın pozisyonumuz var. Bugün merak ediyorum, kaç dakika oynanmadı? Her maçta bunu rica ediyorum. Oyun bu kadar durur mu arkadaş? 5-1 yenilelim, 8-1 yenilelim, oyun bu kadar durur mu arkadaş? Bu kadar yatılır mı?" ifadelerini kullandı.

Fatih Terim'in açıklamalarının devamı şu şekilde:

"BAŞARI KAZANDIKÇA DÜŞMANINIZ ARTIYOR"

"Benim nerede kalmıştık tweetimin 2. yılı, demek ki her 6 aya 1 kupa düşmüş. Bizim ülkeye mahsus, yükseldikçe, başarı kazandıkça, düşmanınız artıyor. Merhaba demedi diye bile karşınızda kuyu kazan biri olabiliyor."

"BEDELİ NEYSE BEN DAHİL ÖDEYECEĞİZ"

"Ben dahil, hepimiz bu gidişatın, ilk yarıdaki bu hasarın bedelini ödeyeceğiz. Bu kadar açık ve net, kendimi bu bedelin içine sokarken, herkes de bu bedelin bir kısmını ödeyecek. Ne yapabilirsek, onu yapacağız. Ekonomimiz, cezamızın şekli el verdiği sürece."

HABER 7

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.