yandex

Temsilciler Meclisi'nden skandal karar: Ermeni tasarısı kabul edildi

DÜNYA 30.10.2019 - 17:15, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:32 1742+ kez okundu.
 

Temsilciler Meclisi'nden skandal karar: Ermeni tasarısı kabul edildi

ABD Temsilciler Meclisi 405'e 11 oyla Ermeni tasarısını kabul etti.

ABD Temsilciler Meclisinin Türkiye'nin Suriye'nin kuzeydoğusuna yönelik operasyonuna ilişkin Türkiye'ye bazı yaptırımlar getirilmesini öngören yasa tasarısını oy çokluğu ile kabul etmesinin ardından Türkiye'den çok sert tepkiler geldi. ABD Kongresi'nin alt meclisi Temsilciler Meclisi, skandal bir karar alınırken ABD Temsilciler Meclisi'nde, Ermeni Soykırımı karar tasarısını nihai oylamaya götüren usul oylaması 11'e karşı 405 oyla kabul edildi.
ABD Temsilciler Meclisi 405'e 11 oyla Ermeni tasarısını kabul etti.

ABD Temsilciler Meclisinin Türkiye'nin Suriye'nin kuzeydoğusuna yönelik operasyonuna ilişkin Türkiye'ye bazı yaptırımlar getirilmesini öngören yasa tasarısını oy çokluğu ile kabul etmesinin ardından Türkiye'den çok sert tepkiler geldi.

ABD Kongresi'nin alt meclisi Temsilciler Meclisi, skandal bir karar alınırken ABD Temsilciler Meclisi'nde, Ermeni Soykırımı karar tasarısını nihai oylamaya götüren usul oylaması 11'e karşı 405 oyla kabul edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.