yandex

Stephanie Frappart tarih yazdı

TEKNOLOJİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.04.2019 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 2653+ kez okundu.
 

Stephanie Frappart tarih yazdı

Fransa Ligi’nde Amiens ve Strasbourg arasında oynanan maçı kadın hakem Stephanie Frappart yönetti. 35 yaşındaki tecrübeli hakem, Fransa Ligi’nde maç yöneten ilk kadın hakem unvanını aldı. Karşılaşma golsüz sona erdi. Maç sonunda Strasbourg teknik direktörü Thierry Laurey “Maç öncesinde de hiçbir endişem yoktu. Maçtan sonra da fikrim değişmedi. Çok iyi iş çıkardı” dedi. Frappart, Haziran ayında başlayacak Kadınlar Dünya Kupası’nda Fransa’yı temsil edecek tek hakem olacak. Avrupa ülkelerinden Almanya’da 2017’de Bibiana Steinhaus, maç yöneten ilk kadın hakem olmuştu. Kaynak: TRT SPOR 

Fransa Ligi’nde Amiens ve Strasbourg arasında oynanan maçı kadın hakem Stephanie Frappart yönetti.

35 yaşındaki tecrübeli hakem, Fransa Ligi’nde maç yöneten ilk kadın hakem unvanını aldı.

Karşılaşma golsüz sona erdi. Maç sonunda Strasbourg teknik direktörü Thierry Laurey “Maç öncesinde de hiçbir endişem yoktu. Maçtan sonra da fikrim değişmedi. Çok iyi iş çıkardı” dedi.

Frappart, Haziran ayında başlayacak Kadınlar Dünya Kupası’nda Fransa’yı temsil edecek tek hakem olacak.

Avrupa ülkelerinden Almanya’da 2017’de Bibiana Steinhaus, maç yöneten ilk kadın hakem olmuştu.

Kaynak: TRT SPOR 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.