yandex

Son dakika: İstanbul Bakırköy'de bir evde 1’i çocuk 3 kişi ölü bulundu

ASAYİŞ 15.11.2019 - 10:15, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:32 2326+ kez okundu.
 

Son dakika: İstanbul Bakırköy'de bir evde 1’i çocuk 3 kişi ölü bulundu

İstanbul Bakırköy'de bir evde 1’i çocuk 3 kişi ölü bulundu. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

İstanbul'un Bakırköy ilçesi Osmanlı Mahallesi'nde bulunan bir evde 1'i çocuk 3 kişinin cansız bedeni bulundu. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polisin evdeki incelemesi sürüyor. Bakırköy Kaymakamlığı’ndan yapılan açıklamada, “Osmaniye Mahallesi’nde şüpheli ölüm ihbarı alınmış söz konusu adrese intikal eden ekiplerimiz biri çocuk 3 kişinin cansız bedeni ile karşılaşmıştır. Olay ve nedeni ile ilgili araştırmalar devam etmektedir” denildi.
İstanbul Bakırköy'de bir evde 1’i çocuk 3 kişi ölü bulundu. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

İstanbul'un Bakırköy ilçesi Osmanlı Mahallesi'nde bulunan bir evde 1'i çocuk 3 kişinin cansız bedeni bulundu. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polisin evdeki incelemesi sürüyor.

Bakırköy Kaymakamlığı’ndan yapılan açıklamada, “Osmaniye Mahallesi’nde şüpheli ölüm ihbarı alınmış söz konusu adrese intikal eden ekiplerimiz biri çocuk 3 kişinin cansız bedeni ile karşılaşmıştır. Olay ve nedeni ile ilgili araştırmalar devam etmektedir” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.