yandex

Seydişehir'de bir tekstil firması maske üretimine başladı

KONYA (AA) - Anadolu Ajansı | 21.03.2020 - 17:02, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:32 3510+ kez okundu.
 

Seydişehir'de bir tekstil firması maske üretimine başladı

Konya’nın Seydişehir ilçesinde, iş elbiseleri diken bir tekstil imalathanesinde, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle artan talebi karşılamak üzere maske üretimine başlandı.

Karakavak Mahallesi’ndeki iş yerinin sahibi İbrahim Erdoğan, ürettikleri maskenin dünya standartlarında C Belgeli kumaştan imal edildiğini ve tek kullanımlık olduğunu belirterek, "Kovid-19'a karşı alınan tedbirler nedeniyle eczaneler ve çeşitli marketlerde maske sıkıntısının çekildiğini gördük. İlçemizdeki ve şehir dışındaki talepleri karşılamak için imalatımızın ağırlığını iş elbiselerinden maske üretimine kaydırdık." dedi.   Bölgenin ihtiyacına karşılık verecek şekilde kumaş stokunun olduğunu ve ihtiyaç dahilinde vardiyalı çalışabileceklerini dile getiren Erdoğan, "Şu andaki pozisyonumuz bölgenin ihtiyacını karşılayacak durumda. Vatandaşlarımız maske ihtiyacı konusunda rahat olsunlar." ifadesini kullandı.
Konya’nın Seydişehir ilçesinde, iş elbiseleri diken bir tekstil imalathanesinde, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle artan talebi karşılamak üzere maske üretimine başlandı.

Karakavak Mahallesi’ndeki iş yerinin sahibi İbrahim Erdoğan, ürettikleri maskenin dünya standartlarında C Belgeli kumaştan imal edildiğini ve tek kullanımlık olduğunu belirterek, "Kovid-19'a karşı alınan tedbirler nedeniyle eczaneler ve çeşitli marketlerde maske sıkıntısının çekildiğini gördük. İlçemizdeki ve şehir dışındaki talepleri karşılamak için imalatımızın ağırlığını iş elbiselerinden maske üretimine kaydırdık." dedi.

 

Bölgenin ihtiyacına karşılık verecek şekilde kumaş stokunun olduğunu ve ihtiyaç dahilinde vardiyalı çalışabileceklerini dile getiren Erdoğan, "Şu andaki pozisyonumuz bölgenin ihtiyacını karşılayacak durumda. Vatandaşlarımız maske ihtiyacı konusunda rahat olsunlar." ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.