yandex

SELÇUKLU İKİ YENİ TESİSE KAVUŞUYOR

KONYA 24.09.2019 - 16:22, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:32 3226+ kez okundu.
 

SELÇUKLU İKİ YENİ TESİSE KAVUŞUYOR

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, ilçede yapımı devam eden Buhara Mahalle Konağı ile yapımı tamamlanan 112 Acil İstasyonu'nda incelemelerde bulundu.

Selçuklu Belediyesi ilçe halkının ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda eğitimden spora, sağlıktan sosyal yaşama dair her türlü tesisi ilçeye kazandırmaya devam ediyor. Yatırım planlaması kapsamında Buhara Mahalle'sine kazandırılacak olan mahalle konağında çalışmalar aralıksız sürüyor. Ayrıca sağlık alanındaki yatırımlardan bir tanesi olan 112 Acil İstasyonu'nun yapımı Şeyh Şamil Mahallesi'nde tamamlandı. Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı Selçuklu'nun iki önemli yatırımını yerinde inceledi. Tesisleri gezerek yetkililerden bilgi alan Başkan Pekyatırmacı, her iki tesisinde ilçe halkına önemli hizmetler sunacağını söyledi. Buhara Mahalle Konağı'na Kavuşuyor Selçuklu Belediyesi'nin ilçenin farklı noktalarına bugüne kadar birçok sosyal tesis  kazandırdığını ifade eden Başkan Pekyatırmacı," Buhara Mahallemize de içinde yüzme havuzu, spor salonları, hamam, sauna, buhar odası, ılıklık ve fitness salonları olan önemli bir sosyal kompleks yapıyoruz. Aslında bu tesislerimizle mahallelerimizin yaşam merkezini inşa ediyoruz. İçinde emekliler lokalinin de yer aldığı mahalle konağımızdan her yaştan insanımızın faydalanmasını hedefliyoruz. Amacımız Selçuklu’nun tüm mahallelerinde sosyal hayatı canlandırmak" dedi. 112 Acil İstasyonu Tamamlandı Şeyh Şamil Mahallesi'nde yapımı tamamlanan 112 Acil İstasyonu'nda da incelmelerde bulunan Başkan Pekyatırmacı,Zaman mefhumu olmaksızın vatandaşların sağlık hizmetine koşan 112 personelinin daha konforlu bir ortamda çalışmasını sağlamak amacıyla oluşturulan 112 Acil İstasyonu'nun hayırlı olmasını diledi. Tesiste bay ve bayan personel odası, 2 adet depo ve mutfak ve bekleme salonu,ambulans garajı yer alıyor. Yapımı tamamlanan 112 Acil İstasyonu 590 bin TL'ye mal olurken, yapımı devam Buhara Mahalle Konağı 5.4 milyon TL'ye mal olacak.
Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, ilçede yapımı devam eden Buhara Mahalle Konağı ile yapımı tamamlanan 112 Acil İstasyonu'nda incelemelerde bulundu.

Selçuklu Belediyesi ilçe halkının ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda eğitimden spora, sağlıktan sosyal yaşama dair her türlü tesisi ilçeye kazandırmaya devam ediyor. Yatırım planlaması kapsamında Buhara Mahalle'sine kazandırılacak olan mahalle konağında çalışmalar aralıksız sürüyor. Ayrıca sağlık alanındaki yatırımlardan bir tanesi olan 112 Acil İstasyonu'nun yapımı Şeyh Şamil Mahallesi'nde tamamlandı.

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı Selçuklu'nun iki önemli yatırımını yerinde inceledi. Tesisleri gezerek yetkililerden bilgi alan Başkan Pekyatırmacı, her iki tesisinde ilçe halkına önemli hizmetler sunacağını söyledi.

Buhara Mahalle Konağı'na Kavuşuyor

Selçuklu Belediyesi'nin ilçenin farklı noktalarına bugüne kadar birçok sosyal tesis  kazandırdığını ifade eden Başkan Pekyatırmacı," Buhara Mahallemize de içinde yüzme havuzu, spor salonları, hamam, sauna, buhar odası, ılıklık ve fitness salonları olan önemli bir sosyal kompleks yapıyoruz. Aslında bu tesislerimizle mahallelerimizin yaşam merkezini inşa ediyoruz. İçinde emekliler lokalinin de yer aldığı mahalle konağımızdan her yaştan insanımızın faydalanmasını hedefliyoruz. Amacımız Selçuklu’nun tüm mahallelerinde sosyal hayatı canlandırmak" dedi.

112 Acil İstasyonu Tamamlandı

Şeyh Şamil Mahallesi'nde yapımı tamamlanan 112 Acil İstasyonu'nda da incelmelerde bulunan Başkan Pekyatırmacı,Zaman mefhumu olmaksızın vatandaşların sağlık hizmetine koşan 112 personelinin daha konforlu bir ortamda çalışmasını sağlamak amacıyla oluşturulan 112 Acil İstasyonu'nun hayırlı olmasını diledi. Tesiste bay ve bayan personel odası, 2 adet depo ve mutfak ve bekleme salonu,ambulans garajı yer alıyor.

Yapımı tamamlanan 112 Acil İstasyonu 590 bin TL'ye mal olurken, yapımı devam Buhara Mahalle Konağı 5.4 milyon TL'ye mal olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.