yandex

Selçuklu Belediyesi personeline Korona eğitimi

KONYA 19.03.2020 - 15:05, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:32 3718+ kez okundu.
 

Selçuklu Belediyesi personeline Korona eğitimi

Selçuklu Belediyesi son zamanlarda dünya çapında yayılan ve ülkemizde de tespit edilen koronavirüsten korunmak için personeline bilgilendirme eğitimi verdi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın ilk koronavirüs vakasının ülkemizde de görüldüğü açıklamasının ardından ülke genelinde alınan tedbirler kapsamında Selçuklu Belediyesi de çalışmalarına başladı. Selçuklu Belediyesi personeline koronavirüsten korunması için alınacak tedbirlerin bulunduğu bir eğitim programı düzenledi. Selçuklu Belediyesi meclis salonunda düzenlenen eğitimde Kurum Doktoru Mahmut Alan personele koronavirüs hakkında bilinmesi gerekenleri anlattı. Koronavirüsün belirtilerinden, alınacak tedbirlere kadar personele eğitim verilirken personele genel temizlik konusunda titiz davranmaları ve temizlik kurallarına uyulması istendi. Kurum Doktoru Mahmut Alan ülke olarak tedbirlerin azami ölçüde alındığını söyleyerek bireysel temizliğin önemli olduğunu belirtti. Virüsten korunmak için el yıkamanın önemli olduğunu söyleyen Doktor Alan, “Ellerimizi en az 20 saniye boyunca yıkayarak dezenfekte etmemiz gerekiyor. Çünkü virüsün bulaşmasından ellerimiz kritik öneme sahip. Ellerimizi yıkama imkanımızın bulunmadığı zamanlarda ise alkol bazlı dezenfektanlar ya da limon kolonyası kullanmalıyız” dedi.
Selçuklu Belediyesi son zamanlarda dünya çapında yayılan ve ülkemizde de tespit edilen koronavirüsten korunmak için personeline bilgilendirme eğitimi verdi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın ilk koronavirüs vakasının ülkemizde de görüldüğü açıklamasının ardından ülke genelinde alınan tedbirler kapsamında Selçuklu Belediyesi de çalışmalarına başladı. Selçuklu Belediyesi personeline koronavirüsten korunması için alınacak tedbirlerin bulunduğu bir eğitim programı düzenledi. Selçuklu Belediyesi meclis salonunda düzenlenen eğitimde Kurum Doktoru Mahmut Alan personele koronavirüs hakkında bilinmesi gerekenleri anlattı. Koronavirüsün belirtilerinden, alınacak tedbirlere kadar personele eğitim verilirken personele genel temizlik konusunda titiz davranmaları ve temizlik kurallarına uyulması istendi.

Kurum Doktoru Mahmut Alan ülke olarak tedbirlerin azami ölçüde alındığını söyleyerek bireysel temizliğin önemli olduğunu belirtti. Virüsten korunmak için el yıkamanın önemli olduğunu söyleyen Doktor Alan, “Ellerimizi en az 20 saniye boyunca yıkayarak dezenfekte etmemiz gerekiyor. Çünkü virüsün bulaşmasından ellerimiz kritik öneme sahip. Ellerimizi yıkama imkanımızın bulunmadığı zamanlarda ise alkol bazlı dezenfektanlar ya da limon kolonyası kullanmalıyız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.