yandex

SAADET ÜSKÜDARʹDAN UYUŞTURUCU SEMİNERİ

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.02.2018 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 3302+ kez okundu.
 

SAADET ÜSKÜDARʹDAN UYUŞTURUCU SEMİNERİ

Geçtiğimiz yıllarda uyuşturucuya karşı birçok etkinlik gerçekleştiren Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanlığı, uyuşturucuya karşı yeni bir etkinliğe daha imza atacak. Temiz Toplum Derneği ile birlikte gerçekleştirilecek programda, Dernek Başkanı Bilal Ay bir seminer verecek. "Bir kereden çok şey olur" sloganlı program, 3 Şubat cumartesi saat 19:00'da, Boğaziçi Yaşam Merkezinde gerçekleşecek. Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanlığından yapılan açıklamada bütün Üsküdarlılar seminere davet edildi. bolbolhaber.com

Geçtiğimiz yıllarda uyuşturucuya karşı birçok etkinlik gerçekleştiren Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanlığı, uyuşturucuya karşı yeni bir etkinliğe daha imza atacak. Temiz Toplum Derneği ile birlikte gerçekleştirilecek programda, Dernek Başkanı Bilal Ay bir seminer verecek.

"Bir kereden çok şey olur" sloganlı program, 3 Şubat cumartesi saat 19:00'da, Boğaziçi Yaşam Merkezinde gerçekleşecek.

Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanlığından yapılan açıklamada bütün Üsküdarlılar seminere davet edildi.


bolbolhaber.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.