yandex

Oto Hırsızı Kardeşler Gözaltına Alındı

KONYA (AA) - Anadolu Ajansı | 26.10.2019 - 14:08, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:32 2501+ kez okundu.
 

Oto Hırsızı Kardeşler Gözaltına Alındı

Konya'da 4 ay içerisinde park halindeki 3 araçtan hırsızlık yaptığı iddia edilen iki kardeş gözaltına alındı

 Konya'da 4 ay içerisinde park halindeki 3 araçtan hırsızlık yaptığı iddia edilen iki kardeş gözaltına alındı. İl Emniyet Müdürülüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, kent merkezinde meydana gelen otodan hırsızlık olaylarına ilişkin çalışma başlattı. İhbarları değerlendiren ekipler, Konevi Mahallesi, Hocacihan Mahallesi ile Selçuklu ilçesindeki oto sanayiden; akü, teyp ve çok sayıda inşaat malzemesi çalan şüphelilerin, daha önceden çeşitli suçlardan kayıtları bulunan Gökhan (31) ve Polat D. (29) olduğunu belirledi. Düzenlenen operasyonla gözaltına alınan iki kardeş, Konya Numune Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra emniyete götürüldü.  
Konya'da 4 ay içerisinde park halindeki 3 araçtan hırsızlık yaptığı iddia edilen iki kardeş gözaltına alındı

 Konya'da 4 ay içerisinde park halindeki 3 araçtan hırsızlık yaptığı iddia edilen iki kardeş gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürülüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, kent merkezinde meydana gelen otodan hırsızlık olaylarına ilişkin çalışma başlattı.

İhbarları değerlendiren ekipler, Konevi Mahallesi, Hocacihan Mahallesi ile Selçuklu ilçesindeki oto sanayiden; akü, teyp ve çok sayıda inşaat malzemesi çalan şüphelilerin, daha önceden çeşitli suçlardan kayıtları bulunan Gökhan (31) ve Polat D. (29) olduğunu belirledi.

Düzenlenen operasyonla gözaltına alınan iki kardeş, Konya Numune Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra emniyete götürüldü.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.