yandex

MUTLULUK KAYNAĞIM, KÖY HAYATI

TÜRKİYE 07.07.2019 - 14:50, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:32 3643+ kez okundu.
 

MUTLULUK KAYNAĞIM, KÖY HAYATI

Büyükbaş hayvancılıkla uğraşan Halil İbrahim Orhan " Kendi işini yapmak özgürlüktür. Ayrıca hayvanları çok seviyorum bu yüzden hayvancılıkla uğraşıyorum" dedi.

KÖY HAYATI YAŞANILASI BİR YER   Askeri ücretle geçinmenin zor olduğunu ifade eden Orhan, Şehirde yaşamak için köyden destek gerek. Ben askeri ücretle şehirde geçinmem çok zor olur diye düşündüm. Hem mera alanımız otlatma yerimiz olduğu için kazanıyoruz. İnsan doğa da temiz hava alıyor ben şehirde kendimi tutsak gibi hissediyorum. Köyde her şeyin doğal ve organik olması da ayrı bir konudur" diye konuştu. SEVEREK YAPMAK KAZANMANIN EN ÖNEMLİ YOLU   Köy hayatının özgürlük olduğunu belirten Orhan, "Büyük baş hayvancılık yapıyorum. Doğum olunca buzağıyı gördüğünde bütün yorgunluğun gidiyor. En önemli nokta ise severek yapmak kazanmanın ve başarmanın ilk yoludur" şeklinde konuştu. HER İŞİN BAŞI SEVGİ   Orhan, hayvanların insanlara karşı sıcak kanlı olduğunu vurgulayarak, "Yaratılan herşeyi sevmek merhametle yaklaşmak seni o hayvanın hastalığını ağrısını keşfetmene yardımcı oluyor. Anında müdahale edip maddi ve manevi kazanmana sebeptir. Her işin başı sevmekten geçiyor. İşini seversen zorluk çekmezsin. Ben köyde yaşamaktan mutluyum " ifadesini kullandı.(Umahan öz)
Büyükbaş hayvancılıkla uğraşan Halil İbrahim Orhan " Kendi işini yapmak özgürlüktür. Ayrıca hayvanları çok seviyorum bu yüzden hayvancılıkla uğraşıyorum" dedi.

KÖY HAYATI YAŞANILASI BİR YER

 

Askeri ücretle geçinmenin zor olduğunu ifade eden Orhan, Şehirde yaşamak için köyden destek gerek. Ben askeri ücretle şehirde geçinmem çok zor olur diye düşündüm. Hem mera alanımız otlatma yerimiz olduğu için kazanıyoruz. İnsan doğa da temiz hava alıyor ben şehirde kendimi tutsak gibi hissediyorum. Köyde her şeyin doğal ve organik olması da ayrı bir konudur" diye konuştu.

SEVEREK YAPMAK KAZANMANIN EN ÖNEMLİ YOLU

 

Köy hayatının özgürlük olduğunu belirten Orhan, "Büyük baş hayvancılık yapıyorum. Doğum olunca buzağıyı gördüğünde bütün yorgunluğun gidiyor. En önemli nokta ise severek yapmak kazanmanın ve başarmanın ilk yoludur" şeklinde konuştu.

HER İŞİN BAŞI SEVGİ

 

Orhan, hayvanların insanlara karşı sıcak kanlı olduğunu vurgulayarak, "Yaratılan herşeyi sevmek merhametle yaklaşmak seni o hayvanın hastalığını ağrısını keşfetmene yardımcı oluyor. Anında müdahale edip maddi ve manevi kazanmana sebeptir. Her işin başı sevmekten geçiyor. İşini seversen zorluk çekmezsin. Ben köyde yaşamaktan mutluyum " ifadesini kullandı.(Umahan öz)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.