yandex

Mustafa Cengiz: Kalan 4 haftada hakemler kurayla seçilmeli

TEKNOLOJİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.05.2019 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 3804+ kez okundu.
 

Mustafa Cengiz: Kalan 4 haftada hakemler kurayla seçilmeli

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, spor müdürleriyle yaptığı sohbet toplantısında gündeme dair önemli açıklamalar yaptı. Hakem atamalarını değerlendiren Cengiz, "Kalan 4 haftada hakemler kurayla seçilmeli" dedi. Mali Genel Kurul'da yaşanan ibra krizi hakkında da konuşan Mustafa Cengiz, "Şampiyonluğa gitmesek, seçim kararı alırdım. Şampiyonluğa giderken böyle bir karar alsam, beni hainlikle suçlarlardı" dedi. Başkan Cengiz, "Keşke her hafta Fenerbahçe ve Beşiktaş ile oynasak. Ekonomik sorunumuz kalmaz." ifadelerini de kullandı. Kaynak: TRT SPOR

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, spor müdürleriyle yaptığı sohbet toplantısında gündeme dair önemli açıklamalar yaptı.

Hakem atamalarını değerlendiren Cengiz, "Kalan 4 haftada hakemler kurayla seçilmeli" dedi.

Mali Genel Kurul'da yaşanan ibra krizi hakkında da konuşan Mustafa Cengiz, "Şampiyonluğa gitmesek, seçim kararı alırdım. Şampiyonluğa giderken böyle bir karar alsam, beni hainlikle suçlarlardı" dedi.

Başkan Cengiz, "Keşke her hafta Fenerbahçe ve Beşiktaş ile oynasak. Ekonomik sorunumuz kalmaz." ifadelerini de kullandı.

Kaynak: TRT SPOR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.