yandex

Murat Kekilli: Erbakan'ın değeri hakkıyla anlaşılamadı

TÜRKİYE 27.12.2019 - 13:05, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:32 3423+ kez okundu.
 

Murat Kekilli: Erbakan'ın değeri hakkıyla anlaşılamadı

Milli Görüş lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan'a ilişkin bir paylaşım yapan Murat Kekilli, Erbakan'ın değerinin Türkiye'de hakkıyla anlaşılamadığını belirtti.

Şarkıcı Murat Kekilli, Milli Görüş lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan'a ilişkin bir paylaşımda bulundu. Sosyal medya hesabı aracılığıyla paylaşımda bulunan Kekilli, Erbakan'ın değerinin Türkiye'de hakkıyla anlaşılamadığını söyledi. Murat Kekilli, Erbakan'a dair yapmış olduğu paylaşımda Erbakan'ın Türkiye’nin ilk motorunu ürettiğinin ve Almanya’nın en genç doçenti olduğunu da ifade etti.  Murat Kekilli'nin Milli Görüş lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan'a ilişkin yapmış olduğu paylaşım şu şekilde:   Prof.Dr.Necmettin Erbakan,Türk siyasetçi, mühendis, akademisyen ve başbakan.28 Şubat sürecinde istifaya zorlanmış ve 5 yıl siyaset yasağı getirilmiştir.Türkiye’nin ilk motorunu üretmiş,Almanya’nın en genç doçenti olmuş fakat kendi ülkesinde değeri hakkıyla anlaşılamamıştır.
Milli Görüş lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan'a ilişkin bir paylaşım yapan Murat Kekilli, Erbakan'ın değerinin Türkiye'de hakkıyla anlaşılamadığını belirtti.

Şarkıcı Murat Kekilli, Milli Görüş lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan'a ilişkin bir paylaşımda bulundu. Sosyal medya hesabı aracılığıyla paylaşımda bulunan Kekilli, Erbakan'ın değerinin Türkiye'de hakkıyla anlaşılamadığını söyledi.

Murat Kekilli, Erbakan'a dair yapmış olduğu paylaşımda Erbakan'ın Türkiye’nin ilk motorunu ürettiğinin ve Almanya’nın en genç doçenti olduğunu da ifade etti. 

Murat Kekilli'nin Milli Görüş lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan'a ilişkin yapmış olduğu paylaşım şu şekilde:

 

Prof.Dr.Necmettin Erbakan,Türk siyasetçi, mühendis, akademisyen ve başbakan.28 Şubat sürecinde istifaya zorlanmış ve 5 yıl siyaset yasağı getirilmiştir.Türkiye’nin ilk motorunu üretmiş,Almanya’nın en genç doçenti olmuş fakat kendi ülkesinde değeri hakkıyla anlaşılamamıştır.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.