yandex

MSB: Türk ve Rus askeri heyetleri İdlib'deki gelişmeleri ele alacak

TÜRKİYE (AA) - Anadolu Ajansı | 16.09.2020 - 13:05, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:32 3641+ kez okundu.
 

MSB: Türk ve Rus askeri heyetleri İdlib'deki gelişmeleri ele alacak

Milli Savunma Bakanlığı, Türk ve Rus askeri heyetlerinin bugün bakanlıkta İdlib'deki gelişmelerle sahadaki son durumun ele alınacağı bir toplantı yapacağını açıkladı.

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, Türk ve Rus askeri heyetleri bugün bir araya gelecek. Bakanlıkta gerçekleştirilecek görüşmede, İdlib'deki gelişmelerle sahadaki son durum ele alınacak. Teknik heyetler Ankara'da bir araya gelmişti Türk ve Rus teknik heyetleri dün Ankara'da bir araya geldi. Görüşmede Libya ve Suriye'de sahada gelinen son durum ele alındı. Heyetler arasındaki istişarelerde ilerleme kaydedildiği öğrenildi. Görüşmede İdlib'teki güvenlik güçlerinin güvenliği ile Türk ve Rus taraflarınca yapılan anlaşmaların uygulanması konusu masadaydı. Diğer bir gündem maddesi ise Libyaydı. Hafter'e bağlı milislerin Sirte'ye girişi engellemesi konuşuldu.  Görüşmeler bugün de devam ediyor Dışişleri Bakanlığı'ndaki görüşmeler bugün de devam edecek. Ankara'da Suriye ve Libya mesaisi bugün de devam ediyor. Rusya'dan gelen teknik heyetle ikinci görüşme Dışişleri Bakanlığı'nda başladı. Görüşmelerde Libya ve Suriye'de sahada gelinen son durum değerlendiriliyor. Heyetler arasındaki istişarelerde ilerleme kaydedildiği de gelen bilgiler arasında. Daha önce de Türk heyeti Moskova'da temaslarda bulunmuştu.
Milli Savunma Bakanlığı, Türk ve Rus askeri heyetlerinin bugün bakanlıkta İdlib'deki gelişmelerle sahadaki son durumun ele alınacağı bir toplantı yapacağını açıkladı.

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, Türk ve Rus askeri heyetleri bugün bir araya gelecek.

Bakanlıkta gerçekleştirilecek görüşmede, İdlib'deki gelişmelerle sahadaki son durum ele alınacak.

Teknik heyetler Ankara'da bir araya gelmişti

Türk ve Rus teknik heyetleri dün Ankara'da bir araya geldi. Görüşmede Libya ve Suriye'de sahada gelinen son durum ele alındı. Heyetler arasındaki istişarelerde ilerleme kaydedildiği öğrenildi.

Görüşmede İdlib'teki güvenlik güçlerinin güvenliği ile Türk ve Rus taraflarınca yapılan anlaşmaların uygulanması konusu masadaydı.

Diğer bir gündem maddesi ise Libyaydı. Hafter'e bağlı milislerin Sirte'ye girişi engellemesi konuşuldu. 

Görüşmeler bugün de devam ediyor

Dışişleri Bakanlığı'ndaki görüşmeler bugün de devam edecek.

Ankara'da Suriye ve Libya mesaisi bugün de devam ediyor. Rusya'dan gelen teknik heyetle ikinci görüşme Dışişleri Bakanlığı'nda başladı.

Görüşmelerde Libya ve Suriye'de sahada gelinen son durum değerlendiriliyor. Heyetler arasındaki istişarelerde ilerleme kaydedildiği de gelen bilgiler arasında.

Daha önce de Türk heyeti Moskova'da temaslarda bulunmuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.