yandex

Montajcı gazete! Erbakan Hocaʹnın videosuna skandal montaj!

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.05.2018 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 3503+ kez okundu.
 

Montajcı gazete! Erbakan Hocaʹnın videosuna skandal montaj!

Ak Parti'ye yakınlığıyla bilinen Yeni Şafak isimli gazete merhum Milli Görüş Lideri, Eski Başbakan ve Saadet Partisi eski Genel Başkanı Prof. Necmettin Erbakan'ın ESAM Türkiye Konferansları serisi programında yaptığı konuşmaya akılalmaz skandal bir montaj uyguladı. Beni iyi dinle! CHP'ye aldanıp da Ak Parti'nin kuyruğuna yapışma Gazete, Erbakan'ın ESAM konferansında yaptığı konuşmanın bir bölümde yer alan, "Ey kasketli adam. Beni iyi dinle! CHP'ye aldanıp da Ak Parti'nin kuyruğuna yapışma" ifadelerine montaj yapıp, "Ey Kasketli adam beni iyi dinle CHP'ye aldanıp da kuyruğuna yapışma" şeklinde değiştirdi. Gazete gelen yoğun tepkilerin ardından videoyu Twitter hesabından silmek zorunda kalırken siteden kaldırılmadığı görüldü.  Kaynak: www.milligazete.com.tr

Ak Parti'ye yakınlığıyla bilinen Yeni Şafak isimli gazete merhum Milli Görüş Lideri, Eski Başbakan ve Saadet Partisi eski Genel Başkanı Prof. Necmettin Erbakan'ın ESAM Türkiye Konferansları serisi programında yaptığı konuşmaya akılalmaz skandal bir montaj uyguladı.

Beni iyi dinle! CHP'ye aldanıp da Ak Parti'nin kuyruğuna yapışma

Gazete, Erbakan'ın ESAM konferansında yaptığı konuşmanın bir bölümde yer alan, "Ey kasketli adam. Beni iyi dinle! CHP'ye aldanıp da Ak Parti'nin kuyruğuna yapışma" ifadelerine montaj yapıp, "Ey Kasketli adam beni iyi dinle CHP'ye aldanıp da kuyruğuna yapışma" şeklinde değiştirdi.

Gazete gelen yoğun tepkilerin ardından videoyu Twitter hesabından silmek zorunda kalırken siteden kaldırılmadığı görüldü. 

Kaynak: www.milligazete.com.tr

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.