yandex

Meteorolojiden İstanbul'a uyarı: Sağanak bekleniyor

TÜRKİYE (AA) - Anadolu Ajansı | 21.11.2020 - 10:27, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:32 2770+ kez okundu.
 

Meteorolojiden İstanbul'a uyarı: Sağanak bekleniyor

Marmara Bölgesi'nde İstanbul başta olmak üzere 6 ilde aralıklı sağanak bekleniyor. Sıcaklıklar mevsim normalleri civarında seyredecek.

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğünden yapılan son tahmin ve değerlendirmelere göre, bölgede parçalı ve çok bulutlu hava hakim olacak. İstanbul, Kocaeli, Yalova ve Sakarya çevreleri ile Tekirdağ ve Kırklareli’nin kıyı kesimlerinde aralıklı sağanak tahmin ediliyor. Bölgede sıcaklıklar da mevsim normalleri civarında olacak. Rüzgarın, kuzey ve kuzeydoğu yönlerden orta kuvvette, zaman zaman kuvvetli olarak esmesi öngörülüyor.
Marmara Bölgesi'nde İstanbul başta olmak üzere 6 ilde aralıklı sağanak bekleniyor. Sıcaklıklar mevsim normalleri civarında seyredecek.

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğünden yapılan son tahmin ve değerlendirmelere göre, bölgede parçalı ve çok bulutlu hava hakim olacak.

İstanbul, Kocaeli, Yalova ve Sakarya çevreleri ile Tekirdağ ve Kırklareli’nin kıyı kesimlerinde aralıklı sağanak tahmin ediliyor.

Bölgede sıcaklıklar da mevsim normalleri civarında olacak.

Rüzgarın, kuzey ve kuzeydoğu yönlerden orta kuvvette, zaman zaman kuvvetli olarak esmesi öngörülüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.