yandex

Meteoroloji tekrar uyardı! Geliyor, yarından itibaren...

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.03.2018 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 3343+ kez okundu.
 

Meteoroloji tekrar uyardı! Geliyor, yarından itibaren...

Havalar yavaş yavaş ısınırken kışa nazaran daha yağışlı günler Türkiye'yi bekliyor. Yağışlara hazırlıklarını son dakikaya bırakmak istemeyen vatandaşlar hava durumu haberlerini yakından takip ediyor. Hafta sonu etkili olan sisli hava etkisini kaybediyor ve yarından itibaren Türkiye yağışlara teslim oluyor. SAĞANAK YAĞMURLU HAFTA Türkiye'nin özellikle batı kesimleri geçtiğimiz günlerde sisin etkisi altındaydı ve zaman zaman ulaşımda büyük sorunlar yaşanmıştı. Yarından itibaren ise batıdan başlayarak yağmur kendisini gösterecek. Hafta sonuna kadar yağmur birçok bölgede etkili olacak. BATI TRAKYA'DAN GİRİŞ YAPIYOR Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Gece saatlerinden sonra Edirne, Kırklareli, Tekirdağ ve Çanakkale çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, Balıkesir, İzmir ve İstanbul çevrelerinin hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde Marmara ile Akdeniz'de yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor. HAVA DURUMU - 12 MART 2018 PAZARTESİ İstanbul °C, 16°C Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu, bu sabah saatlerinde yer yer sisli ve puslu, gece saatlerinden sonra hafif sağanak yağışlı İzmir °C, 21°C Parçalı ve az bulutlu zamanla çok bulutlu, sabah saatlerinden yer yer sisli ve puslu, gece saatlerinden sonra hafif sağanak yağışlı Ankara °C, 17°C Parçalı ve az bulutlu zamanla çok bulutlu Adana °C, 22°C Parçalı ve az bulutlu, sabah saatlerinde yer yer sisli ve puslu Antalya °C, 21°C Parçalı ve az bulutlu, sabah saatlerinde yer yer sisli ve puslu Bursa °C, 22°C Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu, bu sabah saatlerinde yer yer sisli ve puslu   Kaynak:milligazete.com

Havalar yavaş yavaş ısınırken kışa nazaran daha yağışlı günler Türkiye'yi bekliyor. Yağışlara hazırlıklarını son dakikaya bırakmak istemeyen vatandaşlar hava durumu haberlerini yakından takip ediyor. Hafta sonu etkili olan sisli hava etkisini kaybediyor ve yarından itibaren Türkiye yağışlara teslim oluyor.

SAĞANAK YAĞMURLU HAFTA

Türkiye'nin özellikle batı kesimleri geçtiğimiz günlerde sisin etkisi altındaydı ve zaman zaman ulaşımda büyük sorunlar yaşanmıştı. Yarından itibaren ise batıdan başlayarak yağmur kendisini gösterecek. Hafta sonuna kadar yağmur birçok bölgede etkili olacak.

BATI TRAKYA'DAN GİRİŞ YAPIYOR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Gece saatlerinden sonra Edirne, Kırklareli, Tekirdağ ve Çanakkale çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, Balıkesir, İzmir ve İstanbul çevrelerinin hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde Marmara ile Akdeniz'de yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

HAVA DURUMU - 12 MART 2018 PAZARTESİ

İstanbul °C, 16°C
Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu, bu sabah saatlerinde yer yer sisli ve puslu, gece saatlerinden sonra hafif sağanak yağışlı
İzmir °C, 21°C
Parçalı ve az bulutlu zamanla çok bulutlu, sabah saatlerinden yer yer sisli ve puslu, gece saatlerinden sonra hafif sağanak yağışlı
Ankara °C, 17°C
Parçalı ve az bulutlu zamanla çok bulutlu
Adana °C, 22°C
Parçalı ve az bulutlu, sabah saatlerinde yer yer sisli ve puslu
Antalya °C, 21°C
Parçalı ve az bulutlu, sabah saatlerinde yer yer sisli ve puslu
Bursa °C, 22°C
Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu, bu sabah saatlerinde yer yer sisli ve puslu

 

Kaynak:milligazete.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.