yandex

Meteorolojiʹden belli kesimler için yağış uyarısı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.10.2018 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 2761+ kez okundu.
 

Meteorolojiʹden belli kesimler için yağış uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğünce yayımlanan radar verilerine göre; Doğu Anadolu'nun batısında sağanak yağış bekleniyor. İç ve Kuzeydoğu kesimlerde sıcaklıklar 2-4 derece artarken, Güneydoğu Anadolu bölgesinde ise sıcaklıkların 2-4 derece azalacağı tahmin ediliyor. Hava durumu verilerine baktığımızda Marmara bölgesinde bugün; güneşli, parçalı bulutlu bir gökyüzü bekleniyor. İstanbul'da hava sıcaklığı 24 derece civarında seyrederken, Tekirdağ 21, Yalova 22, Kocaeli 24, Çanakkale 22, Kırklareli ve Edirneise 23 derece civarında.  Yurdun genelinde sıcaklıklar azalırken, bu durum Ege bölgesi için de geçerli olacak. Hava durumu raporlarına görel; başta İzmir olmak üzere Ege'nin genelinde sıcaklıklarda ortalama 2-3 derece bir düşüş bekleniyor. İzmir 25, Manise 24 ve Muğla ise 28 derece. İç Anadolu bölgesinde bugün; parçalı bulutlu bir atmosferin etkili olması bekleniyor. Ankara 25, Eskişehir 26, Yozgat 22, Konya ise 24 derece.   Meteoroloji verilerine göre; Karadeniz bölgesinde yağışlar yerini parçalı bulutlu bir gökyüzüne bırakıyor. Batı Karadeniz bölgesinde 26-27 derece civarında olan sıcaklıklar, doğuya doğru gittikçe azalıyor. Orta ve Doğu Karadeniz'de sıcaklıkların 22-23 derece civarında olması bekleniyor.  Akdeniz bölgesinde bugün; yaz mevsiminin etkileri devam ediyor. Yüksek sıcaklıkların etkili olacağı Akdeniz'de; Antalya 30, Adana, 32, Mersin 31, Hatay 31, Burdur ve Isparta ise 25 derece. Meteoroloji Güneydoğu ve Doğu Anadolu bölgelerinin batısında orta kuvvette sağanak yağışın etkili olacağını duyurdu. Yağış hattı güneyde Gaziantep'ten başlayıp kuzeyde Erzurum'a dek devam ediyor. Erzurum, Bayburt, Gümüşhane, Tunceli, Bingöl, Elazığ, Malatya, Adıyaman ve Gaziantep'te sağanak yağış etkili olacak.      Kaynak:milligazete.com

Meteoroloji Genel Müdürlüğünce yayımlanan radar verilerine göre; Doğu Anadolu'nun batısında sağanak yağış bekleniyor. İç ve Kuzeydoğu kesimlerde sıcaklıklar 2-4 derece artarken, Güneydoğu Anadolu bölgesinde ise sıcaklıkların 2-4 derece azalacağı tahmin ediliyor.

Hava durumu verilerine baktığımızda Marmara bölgesinde bugün; güneşli, parçalı bulutlu bir gökyüzü bekleniyor. İstanbul'da hava sıcaklığı 24 derece civarında seyrederken, Tekirdağ 21, Yalova 22, Kocaeli 24, Çanakkale 22, Kırklareli ve Edirneise 23 derece civarında. 

Yurdun genelinde sıcaklıklar azalırken, bu durum Ege bölgesi için de geçerli olacak. Hava durumu raporlarına görel; başta İzmir olmak üzere Ege'nin genelinde sıcaklıklarda ortalama 2-3 derece bir düşüş bekleniyor. İzmir 25, Manise 24 ve Muğla ise 28 derece.

İç Anadolu bölgesinde bugün; parçalı bulutlu bir atmosferin etkili olması bekleniyor. Ankara 25, Eskişehir 26, Yozgat 22, Konya ise 24 derece.

 

Meteoroloji verilerine göre; Karadeniz bölgesinde yağışlar yerini parçalı bulutlu bir gökyüzüne bırakıyor. Batı Karadeniz bölgesinde 26-27 derece civarında olan sıcaklıklar, doğuya doğru gittikçe azalıyor. Orta ve Doğu Karadeniz'de sıcaklıkların 22-23 derece civarında olması bekleniyor. 

Akdeniz bölgesinde bugün; yaz mevsiminin etkileri devam ediyor. Yüksek sıcaklıkların etkili olacağı Akdeniz'de; Antalya 30, Adana, 32, Mersin 31, Hatay 31, Burdur ve Isparta ise 25 derece.

Meteoroloji Güneydoğu ve Doğu Anadolu bölgelerinin batısında orta kuvvette sağanak yağışın etkili olacağını duyurdu. Yağış hattı güneyde Gaziantep'ten başlayıp kuzeyde Erzurum'a dek devam ediyor. Erzurum, Bayburt, Gümüşhane, Tunceli, Bingöl, Elazığ, Malatya, Adıyaman ve Gaziantep'te sağanak yağış etkili olacak. 

 

 

Kaynak:milligazete.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.