yandex

Mesut Özilʹden transfer açıklaması

TEKNOLOJİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.05.2019 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 3023+ kez okundu.
 

Mesut Özilʹden transfer açıklaması

esut Özil'in sezon sonunda Arsenal'da kalıp kalmayacağı merak ediliyor. İngiliz basınına konuşan tecrübeli futbolcu, kulübünde mutlu olduğunu ve ayrılma bulunmadığını söyledi. Hakkında çıkan ayrılık haberlerini yalanlayan Özil, ''Kulübümle iki yıl daha kontratım var. Bu iki yılın ardından neler olacağını yaşayıp göreceğiz, ama şu an için ayrılmayı düşünmüyorum. Daha 30 yaşındayım ve önümde hala uzun yıllar var'' dedi. Bu sezon Arsenal formasıyla 31 maça çıkan Mesut Özil, 6 kez rakip fileleri sarstı, 3 kez de gol pası verdi. Kaynak: TRT SPOR

esut Özil'in sezon sonunda Arsenal'da kalıp kalmayacağı merak ediliyor. İngiliz basınına konuşan tecrübeli futbolcu, kulübünde mutlu olduğunu ve ayrılma bulunmadığını söyledi.

Hakkında çıkan ayrılık haberlerini yalanlayan Özil, ''Kulübümle iki yıl daha kontratım var. Bu iki yılın ardından neler olacağını yaşayıp göreceğiz, ama şu an için ayrılmayı düşünmüyorum. Daha 30 yaşındayım ve önümde hala uzun yıllar var'' dedi.

Bu sezon Arsenal formasıyla 31 maça çıkan Mesut Özil, 6 kez rakip fileleri sarstı, 3 kez de gol pası verdi.

Kaynak: TRT SPOR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.