yandex

Meram KOP Sosyal Gelişim Merkezi Projesi Lansman Toplantısı Yapıldı

ÇOCUK (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.04.2019 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 2620+ kez okundu.
 

Meram KOP Sosyal Gelişim Merkezi Projesi Lansman Toplantısı Yapıldı

Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı KOPSOGEP Kapsamında Meram KOP Sosyal Gelişim Merkezi Projesi geçmiş 300.000 Tl bütçe verilmiştir. Bu proje sayesinde 200m2 Sera ve Müzik atölyesinin yapımından başka, Örgün eğitim haricindeki özel eğitim gereksinimle bireyleri üretime katkıda bulunarak toplumda ben de varım diyebilecekleri, nice başarı öykülerinin yazılacağını umduğumuz böyle bir çalışmanın ilk adımını atmış bulunmaktayız. Proje ortakları olan, Bahri Dağdaş Uluslararası Tarımsal Araştırma Enstitüsü ve Ziraat Mühendisleri Odası işbirliği ile tarım alanında yerli tohum, fide ve süs bitkileri yetiştirilmesi planlanmaktadır. Proje Lansman açılış konuşmasını Okul Müdürü Meral TAŞPINAR” Meram KOP Sosyal Gelişim Merkezi Projesinin amacının; okulumuz bünyesinde örgün eğitimlerini tamamlamış ya da 27 yaş üstü bireylere yaygın eğitim kursu açılmış, müzik ve tarım alanlarında atölyeler oluşturulmuş ara eleman yetiştirilmesi ile öğrencilerin ve ailelerinin sosyalleşmesi sağlanmıştır” dedi. Programa Konya Valisi  Eşi Dr. Funda TOPRAK, 3. Ana Jet Üs ve Garnizon Komutanı Eşi Pelin YÜKSEL, Selçuklu Kaymakamı  Ömer Hilmi YAMLI ,  Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetleri Daire Başkanı  Atilla ŞİRİN,  Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı  İhsan BOSTANCI ,AFAD İl Müdürü Yıldız TOSUN, İŞKUR iL Müdürü Emrah KELEŞ ,Bahri Dağdaş Uluslararası Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürü  Fatih ÖZDEMİR , ZMO Başkan Vekili Fuat KUNDURACI, Ulusal Huhubat Konseyi Başkanı Özkan Taşpınar, Meram İlçe Milii Eğitim Müdürü Mustafa KOCA, iL Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sayın Aydın Uygun, Meram Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Mustafa Durlanık, okul ve kurum müdürleri , veliler ve öğrenciler katılmıştır. Müzik atölyesinde Müzik Öğretmeni Özenir ASMACIK Koyuncu eşliğinde öğrenciler müzik gösterisi yapılmış ve sera gezilerek Uçan balonların ucuna yerli buğday tohumu bağlayarak gökyüzüne bırakıldı, program serada inceleme de bulunarak sona erdi.   

Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı KOPSOGEP Kapsamında Meram KOP Sosyal Gelişim Merkezi Projesi geçmiş 300.000 Tl bütçe verilmiştir. Bu proje sayesinde 200m2 Sera ve Müzik atölyesinin yapımından başka, Örgün eğitim haricindeki özel eğitim gereksinimle bireyleri üretime katkıda bulunarak toplumda ben de varım diyebilecekleri, nice başarı öykülerinin yazılacağını umduğumuz böyle bir çalışmanın ilk adımını atmış bulunmaktayız. Proje ortakları olan, Bahri Dağdaş Uluslararası Tarımsal Araştırma Enstitüsü ve Ziraat Mühendisleri Odası işbirliği ile tarım alanında yerli tohum, fide ve süs bitkileri yetiştirilmesi planlanmaktadır.

Proje Lansman açılış konuşmasını Okul Müdürü Meral TAŞPINAR” Meram KOP Sosyal Gelişim Merkezi Projesinin amacının; okulumuz bünyesinde örgün eğitimlerini tamamlamış ya da 27 yaş üstü bireylere yaygın eğitim kursu açılmış, müzik ve tarım alanlarında atölyeler oluşturulmuş ara eleman yetiştirilmesi ile öğrencilerin ve ailelerinin sosyalleşmesi sağlanmıştır” dedi.

Programa Konya Valisi  Eşi Dr. Funda TOPRAK, 3. Ana Jet Üs ve Garnizon Komutanı Eşi Pelin YÜKSEL, Selçuklu Kaymakamı  Ömer Hilmi YAMLI ,  Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetleri Daire Başkanı  Atilla ŞİRİN,  Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı  İhsan BOSTANCI ,AFAD İl Müdürü Yıldız TOSUN, İŞKUR iL Müdürü Emrah KELEŞ ,Bahri Dağdaş Uluslararası Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürü  Fatih ÖZDEMİR , ZMO Başkan Vekili Fuat KUNDURACI, Ulusal Huhubat Konseyi Başkanı Özkan Taşpınar, Meram İlçe Milii Eğitim Müdürü Mustafa KOCA, iL Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sayın Aydın Uygun, Meram Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Mustafa Durlanık, okul ve kurum müdürleri , veliler ve öğrenciler katılmıştır.

Müzik atölyesinde Müzik Öğretmeni Özenir ASMACIK Koyuncu eşliğinde öğrenciler müzik gösterisi yapılmış ve sera gezilerek Uçan balonların ucuna yerli buğday tohumu bağlayarak gökyüzüne bırakıldı, program serada inceleme de bulunarak sona erdi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.