yandex

Meclis lokantasına yüzde yüz zam

TÜRKİYE 06.07.2019 - 11:27, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:32 4014+ kez okundu.
 

Meclis lokantasına yüzde yüz zam

Türkiye’de en ucuz yemeğin yendiği TBMM Lokantasındaki yemek fiyatlarına yüzde yüz zam yapıldı. Meclis lokantası yeni fiyat tarifesine göre ise 1 tas çorbanın fiyatı 2 liraya çıkacağı bildirildi.

Milli Gazetede yayınanan habere göre TBMM lokantasında yemek fiyatlarına yüzde yüz zam yapıldı.  Meclis Başkanlık Divanı, ‘girdi fiyatlarındaki artış’ nedeniyle yemek ücretlerini artırma kararı aldı. Gelecek ay yürürlüğe girmesi beklenen Meclis lokantası fiyat tarifesinde yemek ücretlerinin yüzde 100 zamlanacağı öğrenildi. 1 lira olan çorbanın fiyatının 2 liraya çıkarılabileceği belirtildi.  Meclis'in artan personel sayısı nedeniyle yaşanan yer sıkıntısına çözüm bulundu. Meclis'e ‘destek hizmeti' veren 350 personelin Akay Caddesi'nde kiralanan iki yeni binaya taşınması kararlaştırıldı. Meclis Başkanlık Divanı'nda, AKP Grup toplantısı olduğu gün Cumhurbaşkanlığı korumalarıyla, Meclis korumaarı arasında yaşanan gerilim de gündeme geldi. Meclis Başkanı Mustafa Şentop, bu konudaki eleştirileri dikkate alıp, çözüm için girişimde bulunacağını söyledi.
Türkiye’de en ucuz yemeğin yendiği TBMM Lokantasındaki yemek fiyatlarına yüzde yüz zam yapıldı. Meclis lokantası yeni fiyat tarifesine göre ise 1 tas çorbanın fiyatı 2 liraya çıkacağı bildirildi.

Milli Gazetede yayınanan habere göre TBMM lokantasında yemek fiyatlarına yüzde yüz zam yapıldı. 

Meclis Başkanlık Divanı, ‘girdi fiyatlarındaki artış’ nedeniyle yemek ücretlerini artırma kararı aldı. Gelecek ay yürürlüğe girmesi beklenen Meclis lokantası fiyat tarifesinde yemek ücretlerinin yüzde 100 zamlanacağı öğrenildi. 1 lira olan çorbanın fiyatının 2 liraya çıkarılabileceği belirtildi. 

Meclis'in artan personel sayısı nedeniyle yaşanan yer sıkıntısına çözüm bulundu. Meclis'e ‘destek hizmeti' veren 350 personelin Akay Caddesi'nde kiralanan iki yeni binaya taşınması kararlaştırıldı.

Meclis Başkanlık Divanı'nda, AKP Grup toplantısı olduğu gün Cumhurbaşkanlığı korumalarıyla, Meclis korumaarı arasında yaşanan gerilim de gündeme geldi. Meclis Başkanı Mustafa Şentop, bu konudaki eleştirileri dikkate alıp, çözüm için girişimde bulunacağını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.