yandex

Loris Karius'a 4 talip

SPOR 28.03.2020 - 19:31, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:32 2992+ kez okundu.
 

Loris Karius'a 4 talip

Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen ve sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Loris Karius'un talipleri artıyor. Bonservisi Liverpool'da bulunan Alman file bekçisinin geleceği merak konusu...

Loris Karius'un yeni adresi neresi olacak? Beşiktaş ile kiralık sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Alman file bekçisinin geleceği merak ediliyor. Karius'un bonservisini elinde bulunduran İngiliz devi Liverpool'un gelecek teklifleri değerlendirmesi bekleniyor. İngiliz basınına göre West Ham United, Karius için Liverpool'un kapısını çaldı. Londra ekibi bu transfer için Kırmızılılara 4.5 milyon euro ödemeye hazır. Haberde Portekiz temsilcisi Sporting ve Belçika ekibi Anderlecht'in de 26 yaşındaki kaleciyi transfer etmek istediği detayı da yer aldı. Bir diğer iddia ise Almanya'dan geldi. Alman basınına göre Hertha Berlin, Loris Karius'u kadrosuna katmayı planlıyor. Haberde, başkent ekibinin bu transfer için 4 milyon euroyu gözden çıkardığı ifade edildi. Kaynak: TRT SPOR
Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen ve sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Loris Karius'un talipleri artıyor. Bonservisi Liverpool'da bulunan Alman file bekçisinin geleceği merak konusu...

Loris Karius'un yeni adresi neresi olacak? Beşiktaş ile kiralık sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Alman file bekçisinin geleceği merak ediliyor.

Karius'un bonservisini elinde bulunduran İngiliz devi Liverpool'un gelecek teklifleri değerlendirmesi bekleniyor.

İngiliz basınına göre West Ham United, Karius için Liverpool'un kapısını çaldı. Londra ekibi bu transfer için Kırmızılılara 4.5 milyon euro ödemeye hazır.

Haberde Portekiz temsilcisi Sporting ve Belçika ekibi Anderlecht'in de 26 yaşındaki kaleciyi transfer etmek istediği detayı da yer aldı.

Bir diğer iddia ise Almanya'dan geldi. Alman basınına göre Hertha Berlin, Loris Karius'u kadrosuna katmayı planlıyor. Haberde, başkent ekibinin bu transfer için 4 milyon euroyu gözden çıkardığı ifade edildi.

Kaynak: TRT SPOR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.