yandex

Kurban için biriktirdiği parayı kaybeden Rahme nineye polisler kurbanlık aldı

TÜRKİYE (AA) - Anadolu Ajansı | 27.06.2020 - 13:20, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:32 3028+ kez okundu.
 

Kurban için biriktirdiği parayı kaybeden Rahme nineye polisler kurbanlık aldı

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde kurban parasını kaybeden Rahme Avlar'a polisler kayıtsız kalamadı.

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde kurban için biriktirdiği parayı kaybeden Rahme Avlar'a (80), polisler aralarında para toplayarak, kurbanlık hediye etti. İlçe merkezinde yolda yürüdüğü sırada kurbanlık almak için biriktirdiği bin 500 lirasını düşürdüğünü fark eden Avlar, durumu polise bildirdi. Rahme ninenin durumuna kayıtsız kalmayan Reyhanlı Emniyet Müdürü Hayri Şahin'in öncülüğünde polis ekipleri arasında kurbanlık parası topladı. Toplanan parayla alınan kurbanlık, Adabucak Mahallesi'nde yaşayan Avlar'a polis ekipleri tarafından verildi. Avlar, kendisine destek olan polislere teşekkür etti.
Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde kurban parasını kaybeden Rahme Avlar'a polisler kayıtsız kalamadı.

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde kurban için biriktirdiği parayı kaybeden Rahme Avlar'a (80), polisler aralarında para toplayarak, kurbanlık hediye etti.

İlçe merkezinde yolda yürüdüğü sırada kurbanlık almak için biriktirdiği bin 500 lirasını düşürdüğünü fark eden Avlar, durumu polise bildirdi.

Rahme ninenin durumuna kayıtsız kalmayan Reyhanlı Emniyet Müdürü Hayri Şahin'in öncülüğünde polis ekipleri arasında kurbanlık parası topladı.

Toplanan parayla alınan kurbanlık, Adabucak Mahallesi'nde yaşayan Avlar'a polis ekipleri tarafından verildi.

Avlar, kendisine destek olan polislere teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.