yandex

Koronavirüs nedeniyle icra iflas takipleri 30 Nisan'a kadar durduruldu

22.03.2020 - 01:59, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:32 3076+ kez okundu.
 

Koronavirüs nedeniyle icra iflas takipleri 30 Nisan'a kadar durduruldu

Son dakika... Türkiye'de Koronavirüs tedbirleri kapsamında tüm icra ve iflas takipleri 30 Nisan'a kadar durduruldu.

Son dakika... Türkiye'de yeni tip Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle Cumhurbaşkanı kararıyla nafaka alacaklarına ilişkin icra takipleri hariç olmak üzere, tüm icra ve iflas takipleri 30 Nisan'a kadar durduruldu.  TÜM İCRA VE İFLAS TAKİPLERİ DURDURULDU Cumhurbaşkanı kararı 22 Mart 2020 Tarihli ve 31076 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Kararda, "Nafaka alacaklarına dair icra takipleri hariç olmak üzere tüm icra ve iflas takiplerinin durdurulamasına karar verilmiştir" denildi.  
Son dakika... Türkiye'de Koronavirüs tedbirleri kapsamında tüm icra ve iflas takipleri 30 Nisan'a kadar durduruldu.

Son dakika... Türkiye'de yeni tip Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle Cumhurbaşkanı kararıyla nafaka alacaklarına ilişkin icra takipleri hariç olmak üzere, tüm icra ve iflas takipleri 30 Nisan'a kadar durduruldu. 

TÜM İCRA VE İFLAS TAKİPLERİ DURDURULDU

Cumhurbaşkanı kararı 22 Mart 2020 Tarihli ve 31076 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Kararda, "Nafaka alacaklarına dair icra takipleri hariç olmak üzere tüm icra ve iflas takiplerinin durdurulamasına karar verilmiştir" denildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.