yandex

Korkunç olay: Aşırı soğuktan çatıda donarak öldü, cansız bedeni asılı kaldı...

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.01.2018 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 3918+ kez okundu.
 

Korkunç olay: Aşırı soğuktan çatıda donarak öldü, cansız bedeni asılı kaldı...

Bir öğrenci yurdunun çatısına tutunmuş gibi duran Tikhonov’un bacaklarından aşağıya sivri buzlar sarkıyordu. Başı da karla kaplanmıştı. Genç tamircinin, donarak öldüğü ve binadan sarkık şekilde durduğu anlaşıldı. Yetkililer, tamircinin intihar ettiğine dair bir işaret bulunmadığını açıkladı. 'SADECE UYUMAK İÇİN AŞAĞIYA İNERİM' Sibirya’nın Anzhero-Sudzhensk kentinde yaşayan Tikhonov, işini severek yapıyor ve çıktığı binaların tepesinden çektiği selfieleri sosyal medyada paylaşıyordu. Yakınları, tamirci gencin, “Sadece uyumak için aşağıya inerim” diye espriler yaptığını anlattı. Yevgeni Tikhonov’un ölüm sebebi araştırılıyor. Tikhonov’un cesedinin bulunmasından önceki gece hava sıcaklığının - 27 dereceye kadar düştüğü belirtildi.   Kaynak:milligazete.com.tr

Bir öğrenci yurdunun çatısına tutunmuş gibi duran Tikhonov’un bacaklarından aşağıya sivri buzlar sarkıyordu. Başı da karla kaplanmıştı. Genç tamircinin, donarak öldüğü ve binadan sarkık şekilde durduğu anlaşıldı. Yetkililer, tamircinin intihar ettiğine dair bir işaret bulunmadığını açıkladı.

'SADECE UYUMAK İÇİN AŞAĞIYA İNERİM'

Sibirya’nın Anzhero-Sudzhensk kentinde yaşayan Tikhonov, işini severek yapıyor ve çıktığı binaların tepesinden çektiği selfieleri sosyal medyada paylaşıyordu. Yakınları, tamirci gencin, “Sadece uyumak için aşağıya inerim” diye espriler yaptığını anlattı.

Yevgeni Tikhonov’un ölüm sebebi araştırılıyor. Tikhonov’un cesedinin bulunmasından önceki gece hava sıcaklığının - 27 dereceye kadar düştüğü belirtildi.

 

Kaynak:milligazete.com.tr

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.