yandex

Konyasporʹdan genç futbolcusuna profesyonel sözleşme

TEKNOLOJİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.04.2019 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 2677+ kez okundu.
 

Konyasporʹdan genç futbolcusuna profesyonel sözleşme

Yeşil-beyazlı kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, "17 yaş altı takımımızda forma giyen, bir süreden beri profesyonel takımımızla antrenmanlara çıkan 2002 doğumlu milli takım futbolcumuz Ali Karakaya ile profesyonel mukavele imzaladık." denildi. Açıklamada, Büyükşehir Belediye Stadı'nda gerçekleşen imza törenine kulüp menajeri Seçkin Özdil, akademi menajeri Taner Ay ile Ali Karakaya'nın ailesinin katıldığı belirtildi. İmza töreni sonrasında açıklamalarda bulunan genç futbolcu, şunları kaydetti: "Konyaspor'a uzun seneler hizmet etmek istiyorum. Bana bu şansı tanıyan başkanımız Hilmi Kulluk, yönetim kurulu üyelerimiz, teknik direktörümüz Aykut Kocaman ve akademi menajerimiz Taner Ay'a sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bundan böyle çok daha fazla çalışarak bana inananları ve ailemi gururlandırmak istiyorum." Ali Karakaya'nın takımda 32 numaralı formayı giyeceği aktarıldı.

Yeşil-beyazlı kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, "17 yaş altı takımımızda forma giyen, bir süreden beri profesyonel takımımızla antrenmanlara çıkan 2002 doğumlu milli takım futbolcumuz Ali Karakaya ile profesyonel mukavele imzaladık." denildi.

Açıklamada, Büyükşehir Belediye Stadı'nda gerçekleşen imza törenine kulüp menajeri Seçkin Özdil, akademi menajeri Taner Ay ile Ali Karakaya'nın ailesinin katıldığı belirtildi.

İmza töreni sonrasında açıklamalarda bulunan genç futbolcu, şunları kaydetti:

"Konyaspor'a uzun seneler hizmet etmek istiyorum. Bana bu şansı tanıyan başkanımız Hilmi Kulluk, yönetim kurulu üyelerimiz, teknik direktörümüz Aykut Kocaman ve akademi menajerimiz Taner Ay'a sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bundan böyle çok daha fazla çalışarak bana inananları ve ailemi gururlandırmak istiyorum."

Ali Karakaya'nın takımda 32 numaralı formayı giyeceği aktarıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.