yandex

Konyaspor, Alanyaspor maçı hazırlıklarına başladı

TEKNOLOJİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.04.2019 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 3255+ kez okundu.
 

Konyaspor, Alanyaspor maçı hazırlıklarına başladı

Yeşil-beyazlı kulübün internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, Galatasaray maçında forma giyen oyuncular yenilenme çalışması yaptı. Diğer futbolcular ise koşu ve ısınma hareketlerinin ardından, pas çalışması ve minyatür kalede topla oyun ile idmanı sürdürdü. Antrenman çift kale maç ile sona erdi. İdmana, tedavilerine devam edilen Ali Çamdalı, Selim Ay ve Petar Filipovic katılmadı.

Yeşil-beyazlı kulübün internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, Galatasaray maçında forma giyen oyuncular yenilenme çalışması yaptı.

Diğer futbolcular ise koşu ve ısınma hareketlerinin ardından, pas çalışması ve minyatür kalede topla oyun ile idmanı sürdürdü.

Antrenman çift kale maç ile sona erdi.

İdmana, tedavilerine devam edilen Ali Çamdalı, Selim Ay ve Petar Filipovic katılmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.