yandex

Konyalı Alperenlerden Endonezyalı Öğrencilerle Birlikte ziyaretler

KONYA 24.12.2019 - 23:14, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:32 2563+ kez okundu.
 

Konyalı Alperenlerden Endonezyalı Öğrencilerle Birlikte ziyaretler

Konya’da birçok başarılı faaliyetler ile adından sıkça söz ettiren Konya Alperen Ocakları, yine örnek olacak bir etkinlik gerçekleştirdi.

Konya Alperen Ocakları ve Konya’daki Endonezyalı Öğrenci Birliği tarafından Konya Dr. İsmail Işık Huzurevi Yaşlı Bakim Merkezi ve Halk Eğitim Rehabilitasyon Merkezi ziyaret edildi. Birlikten kuvvet doğar Konya Alperen Ocakları Dış ilişkiler Başkanı Tunahan Özen ve Konya’daki Endonezyalı Öğrenci Birliği başkanı Farhan Zeki tarafından organize edilen ziyarette, Huzurevinde kalan yaşlılara ve rehabilite gören çocuklara güller ve oyuncaklar dağıtıldı. Etkinlik hakkında bilgi veren  Konya Alperen Ocakları Dış İlişkiler Birimi Başkanı Tunahan Özen," Konya Alperen Ocakları Dış İlişkiler Birimimiz ve Endonezyalı Öğrenciler Birliği olarak birlikte bir Rehabilitasyon merkezini ve Huzur evini ziyaret ettik. Günün iki yarısında da ayrı ayrı özel insanlarla ilgilenip hemhal olduk. Kendilerine hediyeler vererek onları unutmadığımızı ve onlarında toplumun içinde birer birey olduğunu vurgulayarak kardeşlik bağlarımızı kuvvetlendirdik. Hem birlik ve beraberlik açısından güzel etkinlik oldu. Bu güzel günde emeği geçen ve katılım sağlayan her arkadaşımıza teşekkür ederiz.Yeni etkinlikler yapmayı düşünüyoruz. Bizim için yaşlılarımızın yüzünüzdeki tebessüm herşeyden önemli. " diye konuştu.
Konya’da birçok başarılı faaliyetler ile adından sıkça söz ettiren Konya Alperen Ocakları, yine örnek olacak bir etkinlik gerçekleştirdi.

Konya Alperen Ocakları ve Konya’daki Endonezyalı Öğrenci Birliği tarafından Konya Dr. İsmail Işık Huzurevi Yaşlı Bakim Merkezi ve Halk Eğitim Rehabilitasyon Merkezi ziyaret edildi.

Birlikten kuvvet doğar

Konya Alperen Ocakları Dış ilişkiler Başkanı Tunahan Özen ve Konya’daki Endonezyalı Öğrenci Birliği başkanı Farhan Zeki tarafından organize edilen ziyarette, Huzurevinde kalan yaşlılara ve rehabilite gören çocuklara güller ve oyuncaklar dağıtıldı.
Etkinlik hakkında bilgi veren  Konya Alperen Ocakları Dış İlişkiler Birimi Başkanı Tunahan Özen," Konya Alperen Ocakları Dış İlişkiler Birimimiz ve Endonezyalı Öğrenciler Birliği olarak birlikte bir Rehabilitasyon merkezini ve Huzur evini ziyaret ettik. Günün iki yarısında da ayrı ayrı özel insanlarla ilgilenip hemhal olduk. Kendilerine hediyeler vererek onları unutmadığımızı ve onlarında toplumun içinde birer birey olduğunu vurgulayarak kardeşlik bağlarımızı kuvvetlendirdik. Hem birlik ve beraberlik açısından güzel etkinlik oldu. Bu güzel günde emeği geçen ve katılım sağlayan her arkadaşımıza teşekkür ederiz.Yeni etkinlikler yapmayı düşünüyoruz. Bizim için yaşlılarımızın yüzünüzdeki tebessüm herşeyden önemli. " diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.