yandex

Konya'nın Yeni Motorlu Sanayi Sitesi'nin ihalesi 12 Ocak'ta yapılacak

KONYA (AA) - Anadolu Ajansı | 13.11.2020 - 20:57, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:32 2575+ kez okundu.
 

Konya'nın Yeni Motorlu Sanayi Sitesi'nin ihalesi 12 Ocak'ta yapılacak

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Yeni Motorlu Sanayi Sitesi ihalesinin 12 Ocak'ta yapılacağını duyurdu.

Altay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Konya'nın, sadece bugünü için değil, geleceği için de çözümler ürettiklerini bildirdi. Eski Sanayi ve Karatay Sanayinin, yıllardır konuşulan, fiziki yapısıyla kente hizmet etmekten uzak bir yapı haline dönüştüğünü belirten Altay, şunları kaydetti: "İhale 12 Ocak'ta yapılacak. Bizimle anlaşan tüm esnafımıza teşekkür ediyorum. Konya'nın böyle önemli bir projesini hayata geçiren Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum'a, TOKİ Başkanımız Ömer Bulut ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum. Konya için tarihi bir müjdeyi böyle mübarek bir günde açıklamaktan mutluluk duyduğumu ifade ediyorum. Esnafımız ve Konyamız için hayırlı olsun." 
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Yeni Motorlu Sanayi Sitesi ihalesinin 12 Ocak'ta yapılacağını duyurdu.

Altay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Konya'nın, sadece bugünü için değil, geleceği için de çözümler ürettiklerini bildirdi.

Eski Sanayi ve Karatay Sanayinin, yıllardır konuşulan, fiziki yapısıyla kente hizmet etmekten uzak bir yapı haline dönüştüğünü belirten Altay, şunları kaydetti:

"İhale 12 Ocak'ta yapılacak. Bizimle anlaşan tüm esnafımıza teşekkür ediyorum. Konya'nın böyle önemli bir projesini hayata geçiren Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum'a, TOKİ Başkanımız Ömer Bulut ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum. Konya için tarihi bir müjdeyi böyle mübarek bir günde açıklamaktan mutluluk duyduğumu ifade ediyorum. Esnafımız ve Konyamız için hayırlı olsun." 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.