yandex

Konya Kitap Günleri 522 Bin Ziyaretçiyi Ağırladı

KONYA (AA) - Anadolu Ajansı | 28.10.2019 - 15:22, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:32 2663+ kez okundu.
 

Konya Kitap Günleri 522 Bin Ziyaretçiyi Ağırladı

Etkinlikte 500 bininci ziyaretçiye, tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı tarafından kitap hediye edildi

Konya Büyükşehir Belediyesince düzenlenen Konya Kitap Günleri'ni 10 günde 522 bin kişi ziyaret etti. Selçuklu Kongre Merkezi'nde 18-27 Ekim'de düzenlenen Konya Kitap Günleri, her gün binlerce kitapseverin uğrak noktası oldu. Bu yıl 7'ncisi düzenlenen etkinlikte, 1 milyondan fazla kitap, 250 yayınevi ve 450 yazar, okuyucuyla buluştu. Konya Kitap Günleri'ni 10 günde 522 bin kişi ziyaret etti. Etkinlikte 500 bininci ziyaretçi Arzu ve Timur Yetiş çifti, alkışlarla karşılandı. Yetiş çiftine, tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı tarafından çeşitli kitaplar hediye edildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye'ye örnek olacak etkinliklerle Konya Kitap Günleri'ni tamamladıklarını söyledi. Etkinlikte imza günleri, söyleşiler, atölye çalışmaları gibi çok sayıda programın yapıldığını belirten Altay, "Kitap Günleri'ni şenlendiren her yaştan hemşehrimize, özellikle çocuklarımıza çok teşekkür ediyorum. Emeği geçen herkesi, yazarları ve yayınevlerini de tebrik ediyorum." dedi.  
Etkinlikte 500 bininci ziyaretçiye, tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı tarafından kitap hediye edildi

Konya Büyükşehir Belediyesince düzenlenen Konya Kitap Günleri'ni 10 günde 522 bin kişi ziyaret etti.

Selçuklu Kongre Merkezi'nde 18-27 Ekim'de düzenlenen Konya Kitap Günleri, her gün binlerce kitapseverin uğrak noktası oldu.

Bu yıl 7'ncisi düzenlenen etkinlikte, 1 milyondan fazla kitap, 250 yayınevi ve 450 yazar, okuyucuyla buluştu.

Konya Kitap Günleri'ni 10 günde 522 bin kişi ziyaret etti. Etkinlikte 500 bininci ziyaretçi Arzu ve Timur Yetiş çifti, alkışlarla karşılandı. Yetiş çiftine, tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı tarafından çeşitli kitaplar hediye edildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye'ye örnek olacak etkinliklerle Konya Kitap Günleri'ni tamamladıklarını söyledi.

Etkinlikte imza günleri, söyleşiler, atölye çalışmaları gibi çok sayıda programın yapıldığını belirten Altay, "Kitap Günleri'ni şenlendiren her yaştan hemşehrimize, özellikle çocuklarımıza çok teşekkür ediyorum. Emeği geçen herkesi, yazarları ve yayınevlerini de tebrik ediyorum." dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.