yandex

Konya'da FETÖ firarilerine yönelik operasyon: 7 gözaltı

KONYA (AA) - Anadolu Ajansı | 23.10.2020 - 10:02, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:32 1501+ kez okundu.
 

Konya'da FETÖ firarilerine yönelik operasyon: 7 gözaltı

Konya'da FETÖ'nün firarilerine yönelik operasyonda, 7 şüpheli yakalandı.

Konya Cumhuriyet Başsavcılığının, FETÖ'ye yönelik soruşturmaları devam ediyor. Bu kapsamda, 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminin ardından haklarında yakalama kararı çıkarılan ve aralarında ByLock kullananların da bulunduğu firari 7 zanlının yakalanması için çalışma başlatıldı. İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, kent merkezinde belirlediği adreslere düzenlenen operasyonda şüphelileri gözaltına aldı. Hem örgütün hem de devletin çeşitli kurumlarında görev yaptıkları bilgisine ulaşılan örgüt mensuplarından 3'ünün Konya, 2'sinin Ankara, 1'inin Mersin, 1'inin de İzmir Cumhuriyet Başsavcılığınca haklarında çıkartılan yakalama kararı bulunduğu belirtildi. Konya Şehir Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra emniyete götürülen zanlıların adliyeye ve ilgili illere sevk edileceği öğrenildi.
Konya'da FETÖ'nün firarilerine yönelik operasyonda, 7 şüpheli yakalandı.

Konya Cumhuriyet Başsavcılığının, FETÖ'ye yönelik soruşturmaları devam ediyor. Bu kapsamda, 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminin ardından haklarında yakalama kararı çıkarılan ve aralarında ByLock kullananların da bulunduğu firari 7 zanlının yakalanması için çalışma başlatıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, kent merkezinde belirlediği adreslere düzenlenen operasyonda şüphelileri gözaltına aldı.

Hem örgütün hem de devletin çeşitli kurumlarında görev yaptıkları bilgisine ulaşılan örgüt mensuplarından 3'ünün Konya, 2'sinin Ankara, 1'inin Mersin, 1'inin de İzmir Cumhuriyet Başsavcılığınca haklarında çıkartılan yakalama kararı bulunduğu belirtildi.

Konya Şehir Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra emniyete götürülen zanlıların adliyeye ve ilgili illere sevk edileceği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.